Így rúdtáncol hulla részegen Adele

Egy jó estéje volt az énekesnőnek.

Gondoljunk abba a szituációba bele, hogy pár feles után, önfeledten szórakozunk egy buliban, ahol egyszer csak a semmiből megjelenik a világ egyik legnépszerűbb énekesnője, Adele és ő is pár lehúzott pohár után, már-már kellemesen részegen egyszer csak elkezd rúdtáncolni. Biztosan azt gondolnánk, hogy megőrültünk, nem?

Nos, egy rakat embernek pont ehhez volt szerencséje, ugyanis miután felvették a Graham Northonban levetítendő interjúját, az énekesnő ki szerette volna ereszteni a gőzt és egyenesen London egyik legnépszerűbb melegbulijába indult, a Heaven vagy G-A-Y nevezetű klubba, ahol egyébként nem ritka, hogy világsztárok jelennek meg, ugyanis a világ egyik legnépszerűbb bulihelyszíne. Volt, hogy a Little Mix, Miley Cyrus vagy Lady Gaga jelent meg ott.

Az estéről nem egy videó kering az interneten és mind, egytől-egyig szinte virálisak lesznek. Az egyiken azt láthatjuk, hogy a becsiccsentett Adele épp rúdtáncol, a következőn a színpadon egy szinte meztelen lánnyal beszélget, majd felszalad egy kutyus is a színpadra, egy másikon pedig azt, ahogy Demi Lovato egyik dalára ropja. Mi történt ott?

Biztosan ki kell élveznünk ezeket az időket, amíg ennyire felszabadult az énekesnő, ugyanis a Graham Northon c. beszélgetős műsorban elárulta, hogy Las Vegas-i rezidenciája után, melyre még idén sor kerül újra visszavonul a nyilvánosság elől sőt, egy újabb gyermek is tervben van.