3 év halasztás után elstartolt Dua Lipa turnéja

Májusban Bécsbe, augusztusban pedig hazánkba is ellátogat az énekesnő.

Csaknem 3 év halasztás után végre kezdetét vette Dua Lipa karrierje első arénás turnéja, a Future Nostalgia Tour. Az énekesnő Miamiban, egy teltházas show-val indította útjára a koncertsorozatot, melynek során összesen 82 koncertet ad majd 25 országban. A magyar rajongók hozzánk legközelebb május 23-án láthatják kedvencüket a szomszédos Bécsben, de augusztus 10-én hazánkba is visszatér Dua, bár nem egy arénás koncertre, hanem egy fesztivál fellépésre, méghozzá a Szigeten.

A show időtartama alatt alatt összesen 18 dalt ad elő: a második albuma, a Future Nostalgia összes dala mellett még olyan slágerek csendülnek fel élőben, mint a One Kiss, az Electricity, vagy éppen a Cold Heart, de azért az első albumáról is szorított helyet párnak, így a Be The One-nak, és természetesen a New Rules-nak is.

Íme a teljes setlist:
  1. Physical
  2. New Rules
  3. Love Again
  4. Cool
  5. Pretty Please
  6. Break My Heart
  7. Be The One
  8. We’re Good
  9. Good In Bed
  10. Fever
  11. Boys Will Be Boys
  12. One Kiss
  13. Electricity
  14. Hallucinate
  15. Cold Heart
  16. Levitating
  17. Future Nostalgia
  18. Don’t Start Now

Látványban sincs hiány, hiszen megannyi táncossal egészül ki Dua a színpadon, a ráadás előtt a Levitating-et pedig a közönség felett énekli. A koncert alatt összesen négyszer öltözik át. A színpad egy főszínpadból, egy kifutóból, és egy kisszínpadból áll, így sok fannak van esélye első sorba kerülni:

Íme pár videó a koncertről: