Képek: spirituális, sámán megtisztuláson vett részt Shawn Mendes

A napokban videókat és képeket is osztott meg Shawn Mendes magáról, ahogyan épp Hawaii-on pihen rá a hamarosan kezdődő Wonder: The World Tour nevezetű turnéjára, melynek csak amerikai állomásai lesznek megtartva 2022-ben, az európai dátumokat 2023-ra halasztották.

Most viszont az is kiderült, hogy mi is az utazásának pontos indoka, hiszen a napokban a látogatása során egy sámán szokásokat idéző tisztítókúrán vett részt, melynek során valószínűleg egy egzotikus gyógynövénnyel próbálták lenyugtatni és átszellemültetni az énekest.

A képeket a TMZ tette közzé, néhányat már olyan közelről, hogy azon is elgondolkozhatunk, hogy a paparazzi képet valójában szimpla beállított képeket lehetnek, pont, mint Rihanna első lesifotói, amivel bejelentette, hogy várandós.

Az információk szerint a rituálé ténylegesen egy tisztítókúra, amit Rapének neveznek és teljesen legális, ugyanis gyógynövényekből, magvakból, fából és falevelekből készül. A tradíció szerint egy bambusz vagy csontból készült eszközzel kell felfújni a tisztulásra vágyó személy orrlyukába. Hatásai többek között a csakrák tisztítása, betegségektől és a negatív energiáktól való megszabadulás – a mondák szerint egy csendes, eldugott helyen működik a legjobban a művelet.