Újra szingli Olivia Rodrigo?

Lehetséges, hogy nincsenek már együtt (volt) párjával.

Még pénteken reggel robbant a hír, miszerint Olivia Rodrigo kikövette (volt) párját és egyébként állandó producerét is, Adam Faze-t Instagrammon – sőt, nem csak professzionális, de személyes oldalánál is rányomott a kikövetés gombra. Így már senkit nem követ a közösségi oldalán, se Taylor Swiftet, se legjobb barátját Conan Grayt.

Igaz se Olivia, se Adam nem erősítette meg a hírt, a Page Six és a Seventeen információi szerint huzamosabb ideje keringenek a pletykák arról, hogy a sikeres énekesnőnek nincs szüksége társra jelenleg. Illetve, az is kiderült, hogy a producer hamarosan az ország másik felére költözik, Los Angelesből New Yorkba.

A hónapban egy viral TikTok videó mutatott rá arra, hogy esélyes, hogy a sztárpár már nincs együtt, ugyanis Olivia egyik barátjával, Conan Gray-el, aki egyébként hamarosan Bécsbe látogat turnéjával, töltötte az óév utolsó napját, míg Adam egy buliban volt a 25 éves modellel, Christine Burke-kel.

@youbrokemefirst91 nothing is confirmed ‼️ just stirring the pot ?? #oliviarodrigo #adamfaze #christineburkee #adlivia #joshuatbassett #jolivia #sour #hsmtmts #newyearseve #nye ♬ Rumour Has It – Adele

Ha ez nem ad elég okot arra, hogy gyanakodjunk, akkor a Seventeen arra is felhívta a figyelmet, hogy az óév utolsó napja előtt megjelent British Vogue interjúban arról is beszélt, hogyan orvosolja magát egy szakítás után. Amit mondott, az pedig totálisan kivetíthető a most történtekre.

Amellett, hogy minden kapcsolatot megszakítasz vele, úgy érzem fontos, hogy ne csak megbocsáss neki, hanem magadnak is, hogy hagytad, hogy ez történjen. Ezt tanultam meg.

2021 júliusában erősítették meg a kapcsolatukat, viszont 2021 december eleje óta nem mutatkoztak együtt publikusan, illetve nem is mutattak online sem jelet arra, hogy kapcsolatban lennének vagy kapcsolatba léptek volna. Mindenestre, mi a legjobbakat kívánjuk mind a két félnek. Ha hivatalosan is megerősítik vagy cáfolják, frissítjük a cikket!