FaceTime-on lepte meg rajongóit Adele, miután egy nappal a kezdés előtt mondta le a koncertsorozatát

Virtuális találkával kárpótolta a fanokat az énekesnő.

Eredeti tervek szerint január 21-én startolt volna el Adele Las Vegasi-i koncertsorozata, a Weekends With Adele, azonban hoppon maradtak a rajongók, akik jegyet váltottak rá, és már a helyszínre is utaztak, ugyanis az énekesnő a kezdés előtt egy nappal mondta le a rezidenciáját. Szemmel láthatóan őt is nagyon megviselte a dolog, ugyanis egy videóüzenetben, kisírt szemekkel közölte a rossz hírt, elmondása szerint azért ilyen későn, mert az utolsó pillanatig próbálták megoldani, hogy meg tudják tartani a koncerteket.

Ez azonban sajnos lehetetlennek bizonyult a járványhelyzet miatt.

Tényleg mindent megpróbáltunk, amit csak tudtunk, hogy időben elkészüljünk, és elég jó legyen a show nektek, de a Covid és a szállítással kapcsolatos csúszások teljesen tönkretettek mindent. A csapatom fele megbetegedett, van, aki még mindig beteg, így lehetetlenné vált, hogy kezdésre meglegyünk mindennel

– mondta könnyes szemmel.

Hozzátette, hogy ő is teljesen össze van törve miatta, de egyszerűen nem állnak készen arra, hogy elinduljanak a koncertek.

Egy bennfentes szerint a díva és csapata heteken keresztül könyörgött, hogy halasszák el a rezidenciát, azonban a promóter, a helyszínt szolgáltató Caesars Palace, és a jegyirodák elutasították a kérését, mert nem látták indokoltnak. Csupán a lemondást megelőző napon, január 20-án adtak engedélyt rá.

Ekkor viszont már túl késő volt, ugyanis rengetegen utaztak miatta Las Vegas-ba, sokan külföldről, és őket az sem kárpótolja, hogy a teljes jegyárat visszakérhetik, hiszen nagy összegeket fizettek ki az utazásért és a szállásért. Egy kis vigaszt nyújtott számukra azonban, hogy virtuálisan találkozhattak kedvencükkel: Adele FaceTime-on keresztül hívta fel a helyszínen lévő rajongókat, és beszélgetett velük egy kicsit.

A koncertek meg lesznek tartva, bár még azt nem tudni, hogy mikor.