Így vészeli át a szakítás utáni depressziót Charlie Puth

Íme a Light Switch!

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, idén, remélhetőleg minél előbb érkezik Charlie Puth harmadik stúdióalbuma, melyről most meg is kaptuk az első ízelítőt, és nem is akár milyet. A legújabb kiselemze, a Light Switch születését ugyanis a rajongók a kezdetektől fogva, hónapokon keresztül nyomon követhették TikTokon, ahol az énekes mindig megosztotta, éppen hogy áll vele.

A dal producere ő maga volt, a szövegét pedig JKash-sel és Jake Torrey-val közösen írták, bár saját bevallása szerint vannak még valakik, akik nagyban hozzájárultak, ők pedig nem mások, mint a rajongói.

Dalszerzői szempontból nagyon király volt, hogy megmutathattam a fanoknak a dalt miközben dolgoztam rajta, mert így olyan érzés, mintha a legelső pillanattól a részesei lettek volna. Tulajdonképpen együtt írtuk meg

– nyilatkozta.

A dalhoz természetesen klip is forgott Christian Breslauer rendezésében, melyben a szakítás utáni depresszióval kell megküzdenie a jócskán leharcolt Charlie-nak. Annak reményében vág neki az edzést, takarítást, házimunkát, és hajvágást is magába foglaló feladatnak, hogy visszahódítsa az exét, ám a videó végére sajnos hoppon marad.

Bár a kisfilm humoros hangvételű, valószínűleg van valóságalapja, hiszen az énekes pár hónapja mesélt TikTokon arról, hogy nemrég egy csúnya szakításon esett át, ami igencsak megviselte. Többek között erről is énekelni fog majd az idén érkező albumán, mely nemes egyszerűséggel a CHARLIE címet kapta, ugyanis elmondása szerint az eddigi legszemélyesebb munkáját kapjuk majd meg.

Eddig nem igazán volt alkalmam arra, hogy olyan zenét adjak ki, ami teljes mértékben én vagyok, ezen a lemezen viszont az összes dal olyan, mintha a személyiségem egy darabja lenne megzenésítve

– árulta el.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik a korong, de ide kattintva jópár dalba belehallgathatsz róla.