Eredeti HSM és Hannah Montana színész csatlakozik a High School Musical sorozathoz

A harmadik évadhoz csatlakoznak.

Úgy tűnik, több nagyobb névvel is számolnunk kell Olivia Rodrigo és Joshua Bassett sorozatában már, a High School Musical: The Musical: The Series-ben, ugyanis a harmadik etaphoz, melyet a hetekben kezdenek el forgatni, új színésznek csatlakoztak – valahonnan pedig ismerősek lehetnek számunkra.

Állandó és visszatérő szereplőket is castingoltak a HSM sorozat új évadába, köztük az eredeti High School Musical filmekből ismert Corbin Bleu-t, aki önmagát fogja alakítani, mint híres HSM sztárt, mellette még Jason Earles-t is, aki a Hannah Montana univerzumból lehet ismerős, ő Dewey Wood-ot hozza majd képernyőre, a Shallow Lake tábor egyik vezetője személyében.

Corbin és Jason

Látható lesz még Meg Donnelly, a Zombik franchiseból, ő Val-t játssza majd, valamint Adrian Lyles és Saylor Bell is feltűnik majd a képernyőn, előbbi, mint Jet a Shallow Lake tábor titokzatos fiatalja, utóbbi, mint Maddox, aki egy igazi szabálykövető gyík. Az új etapban egyébként HSM dalokon kívül felcsendül még Camp Rock és Jégvarázs is a sorozatban.

A sorozat hazai debütálása még várat magára, ugyanis leghamarabb akkor élvezhetjük a High School Musical: The Musical: The Series-t, amikor Magyarországra is végre betör a Disney+, erre pedig a tervek szerint 2022 nyarán kerül sor – de ezt ne vegyük készpénznek, hiszen az eredeti tervek szerint 2020 nyarán indult volna itthon is a streaming platform, amit 2021 nyarára halasztottak, majd pedig 2022 nyara az új időpont.