Képek: újra együtt kapták le Shawn Mendes-t és Camila Cabello-t

Közös kutyusukkal kapták őket lencsevégre.

Pár hete, hogy futótűzként terjedt, hogy szakított a sztárpár Shawn Mendes és Camila Cabello, de úgy tűnikm szőrös kis barátjukért még mindig közösen vállalnak felelősséget.

2020 novemberében mutatták meg a nagyvilágnak közös kutyusukat, Tarzant, a Golden Retrievert, úgy tűnik, hogy felelős kutyatartókként néha eljárnak közösen megsétáltatni a négylábút. A TMZ fotósai kapták lencsevégre a hírességeket röviddel azután, hogy Shawnt strandolni látták a tengerparton.

Nem célunk sem újabb pletykafolyamot indítani, esetleg kombinálni, szimplán boldogok vagyunk, hogy a két énekesnek sikerült szakításuk után is ilyen jó kapcsolatot ápolnia, valamint, hogy mind a ketten igazán felelős gazdiknak mondhatóak ezek után. Aztán ki tudja, lehetséges, hogy újra egymásra találnak majd. Addig is a legjobbakat kívánjuk mind a két félnek, valamint Tarzannak is.

Az énekes egyébként 82 nap múlva hazánkban is fellép majd Wonder: The World Tour nevezetű turnéjával a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek már kaphatóak ide kattintva!