5 dolog, amit tudnod kell Noah Cyrus-ról

Tudtad, hogy még az első albuma előtt Grammy-re jelölték?

Noah Cyrus-t valószínűleg még akkor is ismernénk, ha ő maga nem a szórakoztató iparban dolgozna, hiszen egy elég híres családból származik. Azonban ő nem akar mások árnyékában élni, így számos területen kipróbálta magát, például a színészkedésben és a zenében is, ahol figyelemre méltó sikereket ért el. Íme 5 dolog, amit érdemes tudni Noah-ról!

1. Ő a legfiatalabb a tesói közül

Mint ahogy már fentebb említettük, híres családból származik, ugyanis édesapja, Billy Ray Cyrus, és a tesói, köztük Miley Cyrus és Trace Cyrus is a szórakoztató iparban dolgoznak. Nem csoda hát, hogy ő is erre a pályára lépett már, csak úgy, ahogyan az összes testvére, akik közül ő a legfiatalabb.

2. Még az első albuma előtt Grammy-re jelölték

Zenei karrierjét 16 évesen kezdte, és eddig 3 EP-t tudhat maga mögött: a 2016-os Good Cry-t, a 2020-as The End of Everything-et, és a 2021-es People Don’t Change-et. A debütáló albuma még nem jelent meg, de már Grammy-re is jelölték, méghozzá tavaly, a legjobb új előadó kategóriában.

3. Színészként is tevékenykedik

Nagyon fiatalon, mindössze 2 évesen kezdte a színészi karrierjét az édesapja sorozatában, a Doki-ban, de itt nem állt meg a dolog. Természetesen szerepelt pár epizód erejéig a tesója, Miley sikerszériájában, a Hannah Montana-ban, legutóbb pedig az Amerikai Horror Story spin-off-jában, az American Horror Stories-ban láthattuk.

4. Szívügye az állatvédelem

Egészen kiskora óta nagyon közel áll a szívéhez az állatvédelem, olyannyira, hogy már a 13. szülinapját is arra használta, hogy adományokat gyűjtsön a lovak által vontatott szekerek betiltására New York-ban. Nemrég a PETA-val dolgozott együtt, és az iskolákban a valódi állatok boncolása ellen szólalt fel, de felemelte már a hangját a SeaWorld szerinte nem túl etikus állattartása ellen is. m

5. Katy Perry előtt is fellépett

Eddig két saját turnét tudhat maga mögött, de mielőtt egymaga indult volna útnak, 2017-ben Katy Perry előtt lépett fel a Witness nevű koncertsorozata első szakaszán, amiből elmondása szerint rengeteget tanult.