Így ünnepelték kedvenceink a karácsonyt

2021-ben is sokan osztottak meg magukról ünnepi képeket.

Szerencsére idén is sok híresség karácsonyfájában, menüjében és feldíszített lakásában gyönyörködhetünk, de persze vannak olyanok is, akik poénosra vették a figurát és viccesebb képeket pakoltak fel a közösségi oldalaikra. Az előadók, színészek nagyrésze családjával, szeretteivel töltötte az ünnepeket, ez pedig extrán szívmelengető. Lássuk a képeket!

Damiano David (Måneskin)

A Måneskin frontembere nem arról híres, hogy túlságosan szégyellős vagy visszafogott lenne, és ez most sem volt másképp. A cicájával, Lego-val közösen kívánt boldog karácsonyt, egy Mikulás sapkát és egy Mikulás emojit leszámítva teljesen meztelenül.

Billie Eilish

Billie a karácsonyfáját mutatta meg nekünk, és még jópár karácsonyi képet, köztük az anyukájáról és a kutyusáról, és azt írta, hogy ez a kedvenc időszaka az évben.

Why Don’t We

A banda, akik szinte minden évben, így idén is megörvendeztették a rajongóikat legalább egy karácsonyi számmal, egy fotósorozattal ünnepeltek, nem mással, mint a Mikulással.

Úgy tűnik, idén nem mind kerültünk rá a jók listájára

– írták.
Saweetie

Az idei, budapesti MTV EMA műsorvezetője a karácsonyt is nyári hangulatban, a tengerparton, egy koktéllal és a kedvenc tengeri herkentyűivel töltötte, emellett pedig még új frizurát is villantott.

Alice Chater

Az aranytorkú énekesnő karácsonykor is azt csinálta, amihez a legjobban ért – énekelt, méghozzá az O Holy Night-ot.

Karácsonyi tündér a szolgálatotokban

– írta.

A teljes feldolgozást egyébként ide kattintva éritek el.

Yungblud

A jövőre a Volt fesztiválon is fellépő énekes egy óriási plüss jegesmedve társaságában kívánt boldog karácsonyt a fanjainak.

Örökké szeretlek titeket

– írta.
Gwen Stefani

Gwen egy elég extra, karácsonyi cukorka sminkben ünnepelte a szentestét.

Ava Max

Ava szenteste még egy spontán fotózás képeit osztotta meg a követőivel, ahol egyszerűen gyönyörűen fest, a következő posztja azonban már arról árulkodik, hogy ő is úgy töltötte az ünnepeket, mint mindenki más: rengeteg kajálással.

Leigh-Anne Pinnock (Little Mix)

A Little Mix énekesnőjének és vőlegényének, Andre Gray-nek ez az első karácsonyuk az ikreikkel, akik idén születtek meg, ezt pedig egy irtó cuki, összeillő pizsamás családi fotóval ünnepelték.

Insta vs valóság, ahogy próbálunk családi fotót készíteni két babával, a négylábú barátainkkal pedig már ne is említsük

– írta.
Kesha

Az énekesnő új frizurát villantott az ünnepek alkalmából, na és persze megragadta az alkalmat, hogy elmondja a rajongóinak: hiányoznak neki.

Jack Avery (Why Don’t We)

A Why Don’t We tagja, Jack a kislányával, Lavenderrel töltötte az ünnepeket, és egy vele közös képpel kívánt boldog karácsonyt a követőinek.

Madelaine Petsch

A Riverdale sztárja egy gyerekkori képet osztott meg magáról 1999. karácsonyáról, mikor még csupán 5 éves volt.

Nicki Minaj

Nickinek és férjének, Kenny Petty-nek ez már a második karácsonyuk az egyéves fiukkal, Papa Bearrel, és pár roppant elegáns családi képpel ünnepeltek.

Boldog karácsonyt. Kívánom nektek, hogy kapjatok meg mindent, amire a szívetek vágyik

– írta.
Cardi B

A rapper szenteste büszkén mutatta meg a nagyvilágnak a karácsonyi dekorációjukat a családjával, miközben Kanye West All of the Lights című slágerét énekelte.

Loreen

A 2012-es Eurovízió győztese egy különleges fotósorozattal készült a rajongóinak.

Ezeket a képeket csak nektek készítettük. Boldog ünnepeket

– írta.
Meghan Trainor

Az énekesnőnek és párjának, Darylnek ez az első karácsonyuk fiukkal, Riley-val, ezt pedig egy ultracuki, összeillős pizsamás családi fotózással ünnepelték.

Cher Lloyd

Cher idén az egyszerűség híve volt, és egy szimpla szelfivel kívánt boldog karácsonyt a követőinek.

Bella Poarch

A TikTokerből lett énekesnő, aki idén adta ki első dalát, egy pár fa alatti fotóval kívánt boldog karácsonyt.

Lil Huddy

A zenész a családjával ünnepelt, és ebből osztott meg velünk pillanatképeket. Természetesen volt minden, ami egy jó karácsonyhoz kell: ajándékok, rengeteg kaja, személyre szabott díszek, na és persze közös játék.

Rita Ora

Rita ünnepi képei inkább a nyarat idézik, mint a telet – csupán a fürdőruhája színe, és a dekoráció enged arra következtetni, hogy karácsony van.

Szeretlek titeket

– írta hozzájuk.
Ashley Tisdale

Ashley-nek és párjának bőven volt mit ünnepelniük idén, hiszen újdonsült szülőként ez az első karácsonyuk kislányukkal, Jupiter Iris-szel.

Remélem, mindannyiótoknak csodálatos napja lesz attól függetlenül, hogy idén milyen helyzetben vagytok

– írta.
Dua Lipa

Dua egy csokor képpel engedett betekintést a szentestéjébe, és ezekkel kívánt nekünk boldog karácsonyt.

Sam Smith

Sam Smith a kutyusával közösen kívánt kellemes ünnepeket a rajongóinak.

Vanessa Morgan

A Riverdale színésznőjének az idei az első karácsonya a kisfiával, Riverrel – egy pár vele közös képpel kívánt boldog ünnepeket a követőinek.

Lizzo

Az énekesnő egy csodás karácsonyi fotósorozattal, és szokásához híven egy pozitív üzenettel lepte meg a fanokat karácsonyra:

Imádkozom egy új év ajándékáért. Hálás vagyok, hogy itt vagytok. Egészségesek vagyok, és szeretve vagytok. Hogyha most egyedül vagy, ez az üzenet kifejezetten neked szól. Ez is elmúlik majd. Ha pedig önszántadból vagy egyedül, meg szeretném köszönni neked, hogy az egészséged érdekében így döntöttél. Ha a családoddal vagy, becsüld meg őket. Ha a barátaiddal ünnepelsz, becsüld meg a választott családodat. Annyi minden megváltozott, és fog is még változni, ezért engedjük, hogy a szeretet állandó maradjon. Szeretet önmagad, és másik iránt is. Megértés. Türelem. Nagyon szeretlek mindannyiótokat, boldog ünnepeket!

Marina

Az énekesnő családi körben, az édesanyjával és a nővérével töltötte az ünnepeket, mindeközben pedig azokra is gondolt, akik sajnálatos módon nem tehettek így.

Sokak számára ez ismét egy szokatlan karácsony. Gondolok azokra, akik elvesztették a szeretteiket, és azokra is, akik esetleg most betegek, vagy karanténban vannak. Biztos vagyok benne, hogy jövőre fényesebb napok jönnek majd

– írta.
Madonna

A popkirálynő a gyerekeivel töltötte az ünnepeket, amiről egy cuki videót is megosztott a nagyvilággal.

Martin Garrix

A holland DJ egy havas, erdős képpel kívánt kellemes ünnepeket a közösségi oldalán.

Johnny Orlando

Johnny Orlando Los Angeles-ben ünnepelt, ahol még karácsonykor is hétágra sütött a nap, de ez nem akadályozta meg abban, hogy Mikulásos, és hópelyhes pizsamában bontsa ki az ajándékait.

Sabrina Carpenter

Sabrina dallal köszöntötte a rajongóit karácsony alkalmából.

Lea Michele

A Glee sztárja is, mint ahogy szinte mindenki más családjával ünnepelt, Instagrammon pedig gyermekével közös képet osztott meg.

Noah Centineo

A közönségkedvenc színész arról beszélt videóban, hogy Ő azoknak dedikálja a posztot, akik egyedül érzik magukat az ünnepek közeledtével.

Normani

Normani egy eszméletlen dögös fotósorozattal ünnepelt.

Boldog karácsonyt ti mocskos állatok

– írta hozzá.
Nicole Scherzinger

A The Pussycat Dolls frontasszonya párjával töltötte az ünnepeket Londonban. Ünnepi vacsorájáról pedig nem is egy képet posztolt az énekesnő.

Shawn Mendes

Az énekes, aki hamarosan hazánkban is koncertezik, egy kiskori képpel köszöntötte a rajongókat karácsony alkalmából.

Jessie J

Az EFOTT-ot is megjárt énekesnő mélyebb gondolatokkal látta el leírását, ahol hálát adott annak, hogy egyáltalán itt vagyunk és ünnepelhetünk.

Olivia Rodrigo

Talán a legelső szupersztár volt Olivia, akit átjárt idén a karácsonyi szellem, bejegyzéséről még külön cikket is írtunk 24-én.

Miley Cyrus + családja

Nagyon rég láthattuk együtt így Miley Cyrust és nagy családját, ugyanis mindannyian elfoglaltak. De 2021-ben sikerült a nagyrészüket összeültetni.

Britney Spears

Az énekesnő vidámabb, mint valaha – nem csoda, hiszen újra szabad. Ezt a boldogságot párjával egy aranyos karácsonyi képpel ünnepelték meg.

a Beckham család

Hasonlóan, mint Miley-éknál, a Beckham család is szüneteltette minden egyéb tevékenységét és összegyűltek az ünnepek miatt.

Nick Jonas + Priyanka Chopra

Nick és párja Pryianka kutyusaik társaságában töltötték az ünnepeket.

Lily Collins

Az Emily Párizsban színésznője arról számolt be, hogy ez az első karácsonya, mint feleség – milyen édes, nem?