Sci-fi videós kollabot villantott FKA Twigs és The Weeknd

FKA twigs először alkotott a többszörös Grammy-díjas sztárral, The Weeknd-del – az eredmény egy keserédes, zseniális klubhimnusz és egy káprázatos videóklip, a Tears in the Club.

Az egyik legkreatívabb dalszerző-előadó, FKA twigs. Az újhullámos, brit zenész jellegzetesen ötvözi az elektronikus zenét, az R&B-vel és avantgarde poppal, dalai egyszerre perdítenek táncra és kíméletlenül őszintén mesélnek a sebezhetőségről, emberi mivoltunkról. Számos alkalommal ismerte már el a zenei szcéna az énekesnő munkásságát, többek közt Grammy-re, Mercury- és Brit Award-díjra is jelölték.

FKA twigs Tears in the Club című új szerzeményében első alkalommal tűnik fel a popikon, The Weeknd is, amelynek kétségkívül már itt volt az ideje! A felvételben párosulnak a lendületes ritmusok és atmoszférikus szintetizátorok, miközben a dalszöveg szívfájdalommal járó, szorongó érzésekről mesél. A trackhez egy hangulatos, sci-fi klip is társult kiélezve a szerzeményben is jelenlévő szélsőségeket, különös dallamvilágot.