Lediplomázott Megan Thee Stallion!

A hírnév ellenére is fontos volt a rappernek, hogy befejezze a sulit.

Megan Thee Stallion mostmár nem csak háromszoros Grammy-díjas rapper, hanem diplomás egészségügyi adminisztrátor is! Megnek szombat délután volt a diplomaosztója a Texas Southern University-n, amelyet élőben streameltek, így a rajongói is nézhették, ahogy a kedvencük átveszi a BA diplomáját.

A rappernek a hírnév és a siker ellenére is fontos maradt, hogy befejezze a tanulmányait, erre pedig nagy hatással volt az édesanyja, és a nagymamája, akiket 2019 elején vesztett el.

Mindenképp le akartam diplomázni, mert szeretném, ha az anyukám és a nagymamám büszkék lennének rám. Első sorban magam miatt csináltam, de emellett azok miatt a nők miatt is a családomban, akiknek köszönhetően lettem az, aki ma vagyok

– nyilatkozta még tavaly.

Az ünnepséget követően azt írta Instagram oldalán, hogy tudja, hogy a szülei büszkén néznek le rá, és van is okuk büszkének lenni, hiszen a lányuk nemes célokra használja majd a frissen szerzett diplomáját. Megan hosszú távú terve ugyanis az, hogy több idősotthont is nyisson Houstonban és környékén, főként a rászoruló idősek számára.

A People magazinnak mesélt az álmáról:

Nagyon szerettem volna adminisztrátor lenni egy kórházban, de tudtam, hogy közben szeretnék Megan Thee Stallion is lenni. Ezért úgy döntöttem, nyitok egy idősotthont abból a pénzből, amit a rappeléssel kerestem, és a vezetését a szaktársaimra bízom majd.

Meg arra is megragadta az alkalmat, hogy egy kis inspirációt nyújtson a követőinek:

Szeretném, ha emlékeznétek rá, hogy mindenre képesek vagytok, amit szeretnétek elérni, és azzá válhattok, aki csak lenni szeretnétek, nézzetek csak rám!

– írta Instagram oldalán.

Íme Megan, amint átveszi a diplomáját: