2,7 millió forintért árulnak jegyet Olivia Rodrigo teltházas koncertjeire

Akinek sikerült bárhova is jegyet vennie, boldog lehet.

Átlagosan több, mint 40.000 Olivia Rodrigo fan állt sorba egyes jegyárusító pontokon, a mindössze 4000-8000 fős helyszínekre – a rajongók szerint túlságosan kis helyszíneket foglaltak a koncertsorozatra.

Ezt tagadni sem lehet, hiszen az egyik legnagyobb popsztárról van szó jelenleg a piacon, aki üstökösként robbant be drivers license c. dalával, amit sikerült felülmúlnia good 4 u című kislemezével, majd pedig felrakta a cseresznyét a tejszínhabra az év egyik legsikeresebb lemezével, a Sourral.

Valószínűleg az énekes-színésznő csapata alulbecsülte kliensét, ugyanis átlagosan az általuk lefoglalt helyszínek 3 és 8 ezer férőhelyesek, míg ha arénákat foglaltak volna le, akkor átlagosan 15-20 ezer ember befogadására lettek volna képesek a helyszínek.

A rajongók pedig Twitteren panaszkodtak, miszerint tarthatatlan, hogy 90 ezer ember állt sorba a mindössze 4000 fős helyszínek egyikére. Ezekből szedtünk össze egy kis összeállítást.

Olivia Rodrigo, ahogy nézi, hogy 40 ezer ember áll sorba és próbál jegyet venni a 3500 férőhelyes Apollóba?

A sor a Ticketmasteren az Olivia Rodrigo koncertre

Amikor újra beléptem a sorba, több, mint 90 EZER EMBER volt előttem. És az Eventimben lép fel (3500 férőhely)??? Igény van rá, szóval LÉGYSZI, hadd lépjen fel nagyobb helyen, ha lesznek új dátumok.

Én, ahogy a Ticketmaster székházában könyörgök a vezérigazgatónak, hogy vegyen le a várólistáról, hogy tudjak venni jegyeket Olivia Rodrigo-ra

Természetesen máris akadnak olyan eladók, akik kizárólag azért vásárolnak jegyeket, hogy utána jól meggazdagodjanak rajta. Szerencsére az ilyenek elkerülése érdekében alakultak meg olyan jegyvásárló szolgáltatások, mint a TicketSwap és társaik, ahol biztonságosan, és reális áron adhatunk tovább felesleges jegyeiket. Olivia egyik USA-ban tartandó koncertjére például egy kiemelt állójegyet 8587 amerikai dollárért, vagyis több, mint 2,7 millió forintért árulnak.

Bár sokan reménykedtek abban, hogy a hihetetlen magas igények hatására plusz dátumokat kap majd a turné, az énekesnő a közösségi oldalain erősítette meg, hogy ez nincs tervben. Helyette azzal nyugtatta a rajongókat, akiknek nem sikerült jegyhez jutniuk, hogy bőven fog még turnézni a jövőben is.

Ha bármikor szükségetek lenne segítségre jegyvásárlás során, keressetek nyugodtan privát üzenetben minket Instagrammon, Facebookon vagy e-mailben!