Ed Sheeran utolérte Justin Biebert

Mostmár közösen tartanak egy Spotify rekordot.

Talán nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy Justin Bieber és Ed Sheeran az utóbbi évek két legnagyobb slágergyárosa volt, ezt pedig a számok is alátámasztják: az előbbi jelenleg a legtöbb havi hallgatóval rendelkező előadó Spotify-on, míg az utóbbi közvetlenül mögötte van, és a második helyet foglalja el. Azonban most Ed beérte valamiben Justint, így közösen tartanak egy Spotify rekordot. Hogy mi is az pontosan?

Ők ketten azok az előadók, akiknek a legtöbb dala, szám szerint 9 is átlépte az 1 milliárd lejátszást a platformon. A brit énekes Galway Girl című slágere érte el most ezt a mérföldkövet, és ezzel érte utol a kanadai sztárt. Az egyik dal egyébként a 9-9 közül, amik már a milliárdon túl járnak, az az I Don’t Care című közösük.

És hogy pontosan melyek ezek a dalok? Justinnak: a The Kid LAROI-jal közös STAY, a Love Yourself, a Sorry, a What Do You Mean?, az Eddel közös I Don’t Care, a Luis Fonsi-val és Daddy Yankee-vel közös Despacito Remix, a DJ Snake-kel közös Let Me Love You, a Major Lazerrel és -val közös Cold Water, és végül a DJ Khaled, Lil Wayne, Quavo, és Chance the Rapper közreműködésével készült I’m The One.

Ednek pedig: a Perfect, a Shape of You, ami egyébként már lassan a 3 milliárdot is eléri, a Photograph, a Thinking Out Loud, a Happier, a Khaliddal közös Beautiful People, a Justinnal közös I Don’t Care, a Castle on the Hill, és végül a legutóbbi, a Galway Girl.