© Instagram

Maszkban ünnepli a karácsonyt Ariana Grande, Megan Thee Stallion és Jimmy Fallon

Íme az It Was A… (Masked Christmas)!

Hiába közeleg vészesen a karácsony, ettől függetlenül még mindig egy világjárvány kellős közepén vagyunk, Ariana Grande, Jimmy Fallon, és Megan Thee Stallion pedig nem hagyják, hogy megfeledkezzünk erről. A trió ugyanis összeállt egy karácsonyi kollabra, mely az It Was A… (Masked Christmas) címet kapta, és amellett, hogy jópár mókás sor van a dalban, és jelenet van a klipjében, az üzenete az: viseld a maszkod, az orrod is takard el vele, és kérd az oltást.

Köszönöm a haveromnak, Jimmy-nek, hogy én és Megan a részesei lehettünk ennek a projektnek. Mindig úgy vagyok vele, hogy veletek szórakoztam a legjobban egész életemben (legalábbis addig, amíg nem csinálunk újra valamit közösen). Ne felejtsétek el beadatni az ismétlő oltásotokat

– írta Ari Instagramon.

Megannek ez az első ünnepi szerzeménye, Ari és Jimmy viszont már mondhatni veteránok ebben: az énekesnőnek a Santa Tell Me slágere mellett két karácsonyi EP-je is megjelent Christmas Kisses és Christmas & Chill címmel, a humorista legutóbb pedig 2017-ben jelentkezett ilyen dallal, a Wonderful Christmastime-mal, amiben nem más működött közre, mint Paul McCartney.