Csak ezért vállalta be a Karácsonyi cserebere 3. részét Vanessa Hudgens

Egy kikötése volt a színésznőnek.

Vanessa Hudgens nem pihen, folyamatosan tervezget, és emellett még arra is van ideje, hogy élje az életét. December 14-én lesz 33 éves, és ez az első alkalom az elmúlt 2 év után, hogy otthon karácsonyozik. Valószínűleg összehozza az összes közeli barátját és velük tölti majd az ünnepeket – persze sok-sok bulival összekötve.

A színésznő mesélt a Karácsonyi cserebere trilógiáról egy keveset, megtudtuk azt, hogy egyetlen feltétele volt, hogy újra felvegye a 3 hasonmás szerepét.

Pont azt mondtam, hogy csak akkor csinálok új részt, ha az Fiona centrikus lesz, mert annyira jó abba a szerepbe átszellemülni. Annyira nagyszabású, polgárpukkasztó, ez pedig megosztja az embereket. Vagy szeretik, vagy utálják őt, szóval nagyon érdekes jobban beleásni magamat az ő történetébe, meg, hogy miért is lett olyan, amilyen. Így talán több megértést kap az emberektől.

És, hogy miért fókuszál ennyire Fionára? Nos, egyszerű: Margaretet és Stacy-t már eléggé megismerhettük, míg Fionát csak felszínesen.

Úgy érzem, hogy Fiona története nagyon különleges, mert először csak azt a nőt láthatjuk, aki falakat épített maga köré, majd később azt, aki rájön, hogy mennyire limitálják őt ezek a falak. El kell ezeket engednie, hogy újra sebezhető és gyengéd legyen. Csak ebben az állapotban képes befogadni a szerelmet is.

Hiába, Vanessának sikerült megmaradnia egy igazi ikonnak. Akik a High School Musical-en nőttek fel és megszállottjai voltak Troy és Gabriella szerelmének, most újra megadja az esélyt a nézőknek, hogy a filmsorozat keretein belül újra fiatalok legyenek, legalábbis egy másfél órára.

Csodálatos, hogy egy olyan karaktert személyesíthettem meg, aki ennyire megmaradt a rajongókban, és hogy a gyermekkoruk részese lehettem. Különleges érzés, hogy ennyire egy korosztály életének része voltam.

Majdnem 45 millió követővel rendelkezik Instagrammon, milliók követik nap, mint nap az életét, mégis, ha a közösségi médiáról kérdezik, mindig kihangsúlyozza, hogy számára ez csak egy jó buli, semmi több. Az esetek nagy részében csak inspirációt gyűjt vagy ártatlanul megosztja képeit követőivel, hogy tudják, mi történik vele a mindennapokban.

Őszinte leszek, nem igazán van időm, hogy a közösségi médián kattogjak. Az egy olyan közeg, ahol meg tudom osztani az életem történéseit és még kreatív is lehetek közben. Tényleg, főként arra használom, hogy a barátaim is lássák, mi történik velem. Nem igazán fektetek nagy energiát bele, inkább smink és outfit inspirációkat szerzek onnan még.

És hogy milyen tanácsot adna Vanessa a vele egykorúaknak?

Minél idősebb leszek, annál inkább rájövök, hogy muszáj vagyunk a belső kisgyereket magunkban táplálni. Fontos, hogy ne nyomjuk el, inkább hagyjuk, hadd szikrázzon.