Karácsonyi kollabot villantott Ed Sheeran és Elton John, amivel jótékonykodnak is

Íme a Merry Christmas!

Mozgalmas éven van túl Ed Sheeran: október végén jelentette meg új nagylemezét =, azaz Equals címmel, amelyen olyan toplistákat ostromló megahitek kaptak helyet, mint a Bad Habits, a Shivers vagy az Overpass Graffiti. A korong dalai eszméletlen tempóban tarolták le a világot, és máris több, mint 1 milliárdos összhallgatottságot generált csak a Spotify-on a kiadvány!

Mindeközben az énekes-dalszerzőnek még arra is volt ideje, hogy az idén Budapesten megrendezett MTV EMA díjátadón fellépjen, illetve vacsorázzon egy finomat az egyik helyi fine dining étteremben.

Ed Merry Christmas című újdonságát pár napja jelentette be egy vicces videóval, amelyben a Igazából szerelem című filmből vett ikonikus jelenetet játssza el. Az új számon pedig a többszörös Grammy- és Oscar-díjas legendával, Elton John-nal dolgoztak együtt! A két szupersztár feel-good ünnepi kollaborációban mutatja meg, milyen az, amikor a modern és klasszikus pop úttörői találkoznak: felemelő, azonnal fülbemászó vonós téma, szeretethető szöveg, sok-sok száncsengő és két éteri hang gondoskodik a meghitt hangulatról.

A közzösel pedig nemes ügyeket támogatnak az előadók: a befolyt bevételeket Ed Suffolk Music Foundation és Elton AIDS Foundation alapítványai kapják.  

A felvétel humoros videóval együtt érkezett, amelyben több ikonikus karácsonyi film és klip jelenetei is újra megelevenednek.

Megosztás: