Felforrósítja a telet Kim Petras

Íme a Coconuts!

Végre hivatalosan is megérkezett Kim Petras Coconuts című dala, melynek Budapesten, az MTV EMA-n volt az élő premierje. Eredetileg csak januárban látott volna napvilágot a stúdió verzió, azonban a fanok unszolására, és annak hatására, hogy TikTokon felkapott lett az élő verzió, előrehozták a megjelenést, így 3 héttel a díjátadós fellépése után meg is kaptuk egy dalszöveges videó kíséretében.

Hiába vagyunk a tél kellős közepén, az énekesnő egy igazi nyári slágerrel rukkolt elő, mely egyébként elég pajzán is, hiszen a kókuszai alatt a melleit érti.

A Coconuts már a tiétek! Ez volt eddig az egyik legszórakoztatóbb megjelenésem, amiért ennyire őrülten szerettétek volna a dalt, köszönöm szépen

– írta az Instagram oldalán.

A dalt először az idén Budapesten, a Papp László Sportarénában rendezett MTV EMA gálán hallhattuk, egy látványos előadás keretein belül. Kim egy óriási kókuszdióban jelent meg a színpadon, pálmafákkal illetve különböző trópusi gyümölcsökkel körülvéve, és a koreográfia is nagyon a helyén volt.

Ez már a második dal, amit megkapunk Kim közelgő, első teljes albumáról: az első kislemez, a Future Starts Now nyár végén jelent meg.