Spotify Wrapped: így tudhatod meg, melyik a leghallgatottabb dalod, és ki a leghallgatottabb előadód idén

És még a 100 leghallgatottabb dalodra is fény derül!

Idén is megérkezett a Spotify egyik legnépszerűbb funkciója, mégpedig a Wrapped, melyből a megannyi izgalmas és érdekes statisztika mellett az is kiderül, hogy neked személyesen melyik előadó és melyik dal a leghallgatottabb idén. A 12 hónap alatt összegyűlt adatok és a statisztika minden Spotify felhasználó számára a mai naptól elérhető.

2021 egyébként extrém erős év volt a zenében – csak gondoljunk arra, hogy a tavaly teljes stop után mostmár volt, akinek volt lehetősége, ha szűkösen is, de koncertezni, forgatni és alkotni is. Visszatért 40 év után az ABBA, óriásit ment Olivia Rodrigo, Adele a 30 c. lemezével letarolta a slágerlistákat, Taylor Swift pedig elkezdte újra felvenni eddig megjelent korongjait, szóval a legtöbb zenehallgatónak valószínűleg igazán színes lesz az év végi listája.

A statisztika számítása, mint eddig is, január elsején kezdődik, és október 31-én záródik, így a novemberi zenehallgatásotok már nem számolódik bele. Nagyon egyszerűen hozzájuthatsz ezekhez az információkhoz: a lényeg, hogy a Spotify telefonos alkalmazását használd, és a lentebb található linket is arról a mobileszközről nyisd meg, melyen be is vagy jelentkezve az alkalmazásba.

Katt ide, hogy neked is elkészüljön a saját Spotify Wrapped listád!