© Andy DeLuca

10 éves évfordulót ünnepeli a 5 Seconds of Summer – így tudod nézni a különleges showt

Különleges alkalomra készül a fiúbanda.

Jövőre élőben is láthatjuk a 5 Seconds of Summer-t a Budapest Park színpadán, de a srácok addig sem pihennek vagy hagynak minket a levegőben lógni, ugyanis pénteken ünneplik a rajongókkal közösen a banda 10. évfordulóját! Nem is akárhogyan: egy különleges eseménnyel és egy új dallal is készülnek!

A srácok az elmúlt 10 évet beszélgetésekben foglalják össze rajongóiknak, visszaemlékeznek a szép és a kevésbé szép időkre, és megosztják legkedvesebb emlékeiket is. Emellett, még egy teljes produkciót is összeraktak, 5 Seconds of Summer Show néven, melyben először fog felcsendülni a srácok új dala, a 2011, melyet az elmúlt 10 évük inspirált. A dal kifejezetten különleges, hiszen a produceri munkákat Michael végezte el. Ha a megjelenés előtt le szeretnéd menteni a könyvtáradban, hogy a megjelenéskor egyből elérd, itt tudod elmenteni előre.

Érkezik egy dalunk 2011 címmel, amivel a múlt előtt is tisztelgünk, és egy kis ízelítő is abból, mit tartogat a jövő. Minden egyes pillanatát imádtuk annak, hogy a bandában vagyunk.

Elmondásuk szerint az élő fellépések mellett rövid bemutatók, poénok és sztorizgatás is lesz az est folyamán. Annyi biztos, hogy belekóstolhatunk, hogy valószínűleg milyen irányba megy el a srácok zenéje hamarosan, ugyanis dolgoznak új lemezükön is.

A 5 Seconds of Summer Show-t akár te magad is a vetítéssel egy időben nézheted YouTube-on, mégpedig december 3-án este 11 órási kezdettel – erről majd a dal megjelenésekor beszámolunk újra, hogy biztosan ne maradjatok le róla!

Idén ünnepeljük a 5 Seconds of Summer 10. évfordulóját, ami kérdés nélkül életünk legjobb 10 éve volt. Így tehát azért, hogy megemlékezzünk minden tapasztalatról, leckéről és emberről, akit az élet az utunkba sodort, úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk 5 Seconds of Summer Show-t. Valami olyat, ami bemutatja az alkotás folyamatát, a szeretetet, ami a rajongóink és köztünk van, és a végtelen határait annak, hogy milyen is egy bandában lenni. De mindenekfelett ismét felfedezzük, hogy mennyire csodálatos dolog együtt elmesélni a történetünket.

Igaz, fogalmunk sincs mire számítsunk, de a képek, melyeket megosztottak a felvételről, igazán biztatóak. 2022 egyik legjobban várt hazai koncertjére, a srácok Budapest Parkos fellépésére még mindig tudtok jegyeket vásárolni limitált számban, a Park oldalán, ahol VIP csomagok is elérhetőek!