Adele miatt változtattak a Spotify-on

Az énekesnő új albuma hatására újított a streaming platform.

Múlt hét pénteken, hosszú várakozás után megérkezett Adele harmadik albuma, a 30, mellyel szokásához híven ismét világuralomra tör. A szakértők azt jósolják, hogy egy hét alatt több, mint egy millió eladott példányszámmal büszkélkedhet majd a korong, amit jelenleg nehezebb elérni, mint valaha, így igazán nagy teljesítménynek számít, és ha ez még nem lenne elég, a Spotify is kizárólag az énekesnő miatt változtatott egy funkcióján.

Most, ha meg szeretnénk hallgatni egy albumot, már nem a véletlenszerű lejátszást veszi alapértelmezettnek a streaming platform, hanem azt, hogy az elejétől hallgatjuk, olyan sorrendben, ahogy az előadó tervezte. Ez Adele kifejezett kérése volt a Spotify felé, azonban ők nem csak a 30-nél cserélték ki az indító gombot, hanem az összes albumnál.

Az énekesnő Twitter oldalán köszönte meg a gesztust:

Az örökké változó zeneiparban ez volt az egyetlen kérésem. Nem ok nélkül gondolkozunk annyit, és válogatjuk meg nagy gonddal, hogy milyen sorrendben legyenek a dalok, mikor albumot készítünk. A művészetünk egy történetet mesél el, a történeteinket pedig úgy kéne hallgatni, ahogy mi megalkottuk. Köszönöm, Spotify, hogy hallgattatok rám ?♥️

A streaming szolgáltató pedig azt válaszolta, hogy:

Neked bármit ?✨