Így tudod otthonról nézni az idei MTV EMA-t

Több módon is követheted a show-t.

Eljött az idei MTV EMA napja, ami azért annyira különleges, mert a díjátadó történelmében először rendezik hazánkban a gálát. A helyszínt a budapesti Papp László Budapest Sportaréna biztosítja, és olyan sztárok fognak színpadra lépni az est során, mint Yungblud, az Imagine Dragons és JID, Maluma, Kim Petras, Ed Sheeran, a Måneskin, Griff, girl in red, és végül, de nem utolsó sorban a házigazda, Saweetie.

Akik nem tudnak élőben részt venni az eseményen, azok sem maradnak le róla, hiszen több módja is van annak, hogy élőben kövessék a show-t: mutatjuk is őket.

1. Nézd az TV-ben

Az első és legkézenfekvőbb módja, hogy ma este kapcsolj az MTV-re, hiszen a csatorna élőben fogja közvetíteni mind a vörös szőnyeges bevonulást, mind a főműsort, emellett pedig még a Comedy Central és a Paramount Network csatornákon is követhető lesz. A gálát egyébként több, mint 180 országban sugározzák.

2. Nézd online

Szerencsére nem csak a TV-ben, hanem online is tudjuk követni a gálát, méghozzá az mtvema.com oldalon. Sőt, itt még egy kis pluszt is kapunk, hiszen amellett, hogy ugyanúgy láthatjuk a show-t, és előtte a vörös szőnyeges bevonulást is, reklámszünetekben a színfalak mögé tekinthetünk be.

A mai menetrend:

20:00: Pre-show
21:00: főműsor