© Hunger

Érkezik YUNGBLUD első rövidfilmje, a Mars

Az énekes a fiatalságot szeretné cenzúra nélkül bemutatni.

Érkezik YUNGBLUD első rövidfilmje, melyet a Mercury Studios-szal és Interscope Films-szel karöltve készít el, és a 2020-as mars című dala ihlette. A szerzemény az énekes második stúdióalbumán, a weird!-en található, és egy fiatal, transznemű rajongója inspirálta, akivel az egyik koncertjén találkozott.

A film Észak-Angliában játszódik, és egy tinédzser, Charlie Acaster egy napját mutatja majd be. A lány nem vágyik másra csupán, csak egy “normális” kamaszlétre, egy rendkívüli este azonban mindent megváltoztat, és Charlie átértékeli, mi is az igazán fontos számára.

Ez a történet cenzúra nélkül mutatja be a fiatalságot pontosan olyannak, amilyen. Láttatja a törékeny szépségét, kacérkodik a fájdalmával, és ami a legfontosabb, a tagadhatatlan és csillogó reményeivel. Egy olyan generációról szól, akik már sokkal inkább elfogadják magukat, másokat, és egyre nagyobb önbizalommal fordulnak szembe a félelmeikkel is

– árulta el az énekes.

YUNGBLUD a Mars forgatókönyvét az elismert íróval, Chris Bush-sal közösen írta meg, a rendező pedig Abel Rubenstein lesz. Az énekes elkötelezett az iránt, hogy minél színesebb stábbal dolgozzon, így többek között transznemű és nembináris tehetségeket is keres, mind szereplőnek, mind pedig háttérmunkásnak.

Az egész egy találkozással kezdődött. Abból egy dalt lett, most pedig egy film készül belőle. A művészetem arról szól, és mindig is arról fog szólni, hogy mindenki teljes mértékben önmaga lehet, legyen szó bárkiről, és ezzel a filmmel abszolút kimaxoljuk ezt az üzenetet

– tette hozzá.

A Mars a tervek szerint jövő év tavaszán jelenik majd meg.