A való életben egy pár a You (Te) két sztárja?

Igaz, a színészek még nem erősítették még a híreket.

Úgy tűnik a két színész a You, vagyis a Te harmadik évadának forgatása során melegedett össze jobban, igaz a pletykákat még nem erősítették meg.

Victoria Pedretti a sorozat második évadában csatlakozott a stábhoz, mint Love, akit a képernyőkőn akkor még másnak sikerült elcsábítania. Aztán jött a harmadik évad és vele együtt Dylan Arnold, azaz Theo, aki egyébként minden évadban jelentkezett egy szerepre – az első évadban például Joe szerepét kívánta magára ölteni. Plusz még egy érdekesség, hogy igaz, a sorozatban elég nagy korkülönbség van a két karakter között, a való életben a színész egy évvel idősebb a színésznőnél.

A hírt, hogy a két színész egymásba gabalyodott a journal nevű Instagram fiók hozta le elsőként, de a mai napig sem a két híresség, sem a hozzájuk közel álló emberek ezt nem erősítették meg, a pletykalap is ismeretlen forrásokra hivatkozva osztotta meg információit.

Nem mehetünk el amellett sem, hogy Pedretti és Arnold nem igazán osztja meg magánéletét a közösségi médiában, a szerelmi életükről pedig pláne nem számolnak be, szóval ezt a pletykát azért illik fenntartásokkal kezelni, de remélhetőleg boldogok együtt vagy külön.