Lana Del Rey: Bonyolult vagyok, és az életem is az

Megérkezett az énekesnő nyolcadik albuma, a Blue Banisters!

Lana Del Rey idén igencsak elkényeztette a rajongóit, ugyanis 8 hónapon belül két albummal is megörvendeztette őket. A márciusi Chemtrails over the Country Club után most megérkezett az énekesnő nyolcadik lemeze, a Blue Banisters, mely mondhatni az eddig megszokottnál is személyesebbre sikeredett.

Mesél benne többek között a Sean Larkinnal való szakításáról a nyitódalban, a Text Book-ban, több szerzeményben is előtérbe kerül a családja, így hallhatunk az édesanyjával való félresiklott kapcsolatáról, vagy éppen a közte és húga, Chuck között lévő szeretetről, énekel a legelső könyve, a Violet Bent Backwards over the Grass tavalyi megjelenéséről, és finoman reagál a rosszmájú megjegyzésekre is, amik az elmúlt hónapok során az alakja miatt érték. Érdekesség, hogy a záródalt, a Sweet Carolina-t a húgával és az édesapjával, Robbal közösen írta.

Egy szó, mint száz, az életét, a mindennapjait mutatja meg nekünk a dalokon keresztül, az egész albumot pedig jól összefoglalja a Black Bathing Suit egyik sora:

Bonyolult vagyok, és az életem is az.

A címadó dalhoz, a Blue Banisters-hez a korong megjelenése előtt már egy nappal megkaptuk a klipet, melynek valódi házi videó hatása van, ami nem véletlen, hiszen nem volt rendezője, helyette a két testévével vették fel otthon. Bár Lana hetekkel ezelőtt deaktiválta a hivatalos közösségi média profiljait, a privát Instagramját azért meghagyta, és itt osztotta meg a rajongóival, miért is szerette volna ilyenre a klipet.

Mindig is szerettem, mikor egy videónak nincs igazi története. Azokat a pillanatokat a legérdekesebb elkapni, mikor az emberek maguktól csinálnak valamit, anélkül, hogy gondolkoznának rajta

– írta.