A Wellhello legújabb klipjében az érzelmeké a főszerep

Fluor és DiazMit mondanál a csendnek?” című új szerzeménye a zenekar novemberben érkező lemezének hetedik előfutára, és egyben a legmeghatóbb dal a készülő albumról, amelyről hatot már jól ismer a közönség.

A klipben jó néhány szereplő feltűnik, de egyikük sem szerepet játszó színész. Az volt a célunk, hogy emberek valódi érzelmeit, olyan kötődéseit mutassuk meg, amik nekik valamiért fontosak… Volt, aki a 26 éve tartó házasságát vagy épp a családját hozta el, más a kutyáját, akit imád. Mi sem szerettünk volna kimaradni, így Diaz a feleségét, én pedig a legjobb barátaimat mutattam be, akikkel van egy közös tetoválásunk, ez is látható a videóban

– kezdte Fluor, aki hozzátette, hogy bár nem egy kifejezetten szomorú dalról van szó, sőt, inkább szívmelengetőnek gondolja, de mindketten elsírták magukat a meghatódástól, miközben az készült.

Nagyon sokat jelent nekünk ez a dal, úgy érezzük, hogy egy szép korlenyomat lett a klippel együtt, ami biztosan minden szereplő szívét meg fogja érinteni, mikor majd visszanézi 10 vagy akár 20 év múlva. Így ünnepeltük mi a kötelékeket, hogy van kihez fordulnunk, van kit szeretni és olyan emberekkel vehetjük körbe magunkat, akik sokat jelentenek nekünk. A „Mit mondanál a csendnek?” egyfajta számvetés is, kicsit visszanézve a múltra, összegezve az eddigi harmincpár évünket arra jutottunk, hogy: „csak szeretni végig, az volt jó”

– folytatta a rapper.

Az elnöki formáció december 11-énnagyszabású koncertet ad az Akváriumban, ahol már az új lemez slágerei is megszólalnak.