Kiakadt a közönségére Billie Eilish: nem ezért vártam másfél évet!

Nem volt túl lelkes a tömeg az énekesnő visszatérő koncertjén…

Az idei iHeartRadio Music Festival előtt Billie Eilish szinte kereken másfél évvel lépett fel utoljára élő közönség előtt, így el tudjuk képzelni, mennyire várhatta már a pillanatot… Igen ám, de a színpadra való visszatérése nem éppen úgy alakult, mint ahogyan tervezte.

A Las Vegas-i fesztivál közönsége ugyanis nem részesítette túlságosan meleg fogadtatásban, hiszen a nagy részük a teljes koncert alatt csak egy helyben állt, ezt pedig az énekesnő kissé a szívére vette, így egy ponton meg is jegyezte ezt nekik:

Szóval másfél év, mi? Nem azért vártam másfél évet, hogy ezt lássam a közönségben… mi a f*sz?! Csináljuk, érezzük jól magunkat, csodás lesz, csak felejtsetek el mindent, ami szar az életetekben, és csak érezzétek jól magatokat, táncoljatok, ugráljatok!

Nem ez volt az egyetlen alkalom a 25 perces set alatt, hogy Billie beszólt az egyébként tényleg elég halott közönségnek: mikor megpróbálta rávenni őket, hogy guggoljanak le, de sokan állva maradtak, így bíztatta őket:

Gyerünk, guggoljatok le mind! Meg tudjátok csinálni! Van térdetek, vagy nem?

Íme a teljes koncert:

Billie szerencséjére azért mégsem vált olyan szörnyű emlék a vegas-i kiruccanásából, ugyanis a következő nap a Life Is Beautiful fesztiválon adott egy jóval hosszabb, másfél órás koncertet, ahol már a közönség is úgy fogadta, ahogyan azt illik: tele energiával és lelkesedéssel.

A fellépés során az új, Happier Than Ever lemezéről, és a debütáló When We All Fall Asleep, Were Do We Go?-ról nagyjából fele-fele arányban énekelt dalokat, ezzel pedig egy kis ízelítőt is kaptunk, mire számíthatunk majd a jövőre induló világkörüli turnéján.

Íme a teljes, másfél órás fellépés: