Dolly Parton slágerét énekelte Lil Nas X

A rapper-énekes a Live Lounge vendége volt.

Dübörög tovább a Live Lounge hónap, melynek keretein belül egész szeptemberben a legnagyobb sztárok lépnek fel a BBC Radio 1 Live Lounge-ban, és adják elő saját dalaikat és egy feldolgozást is. Idén már láthattuk és hallhattuk Camila Cabello-t Olivia Rodrigo-t énekelni, Billie Eilish dalát Shawn Mendes feldolgozásában, most pedig Lil Nas X-re került a sor.

A rapper-énekes nem okozott csalódást, és a debütáló, Montero című albumáról 3 dalt is előadott akusztikus köntösbe öltöztetve: a címadó Montero (Call Me By Your Name)-et, a Dead Right Now-t, és az új kislemezt, a Thats What I Want-ot.

Mindemellett természetesen a feldolgozás sem maradhatott el, ami most Dolly Parton 1973-as slágere, a Jolene volt, és amit egyébként Miley Cyrus is feldolgozott már jópárszor.

Lil Nas debütáló albuma, a Montero múlt hét pénteken érkezett meg, és hatalmas sikernek örvend. 3 track is szerepel róla a Spotify legjátszottabb dalainak top 10-es listáján, emellett pedig az Apple Music-on és az iTunes-on is a legnépszerűbb album a megjelenése óta.