Bezsebelte első filmszerepét Hunter Schafer, az Eufória sztárja

Egy horrorfilmben tűnik majd fel a modell-színész.

Hunter Schafer az Eufória című sorozatban mutatkozott be színészként, melynek egyébként jelenleg is forog a várva várt második évada, most pedig új vizekre evez, és a tévéképernyő után a mozivásznon láthatjuk viszont. A 22 éves tehetség egy Cuckoo névre keresztelt horrorfilmben kapott szerepet, aminek a történetéről egyelőre az égvilágon semmit nem tudni.

Azt viszont tudjuk már, hogy az író és a rendező Tilman Singer lesz, Hunter mellett John Malkovich és Gemma Chan a két főszereplő, rajtuk kívül pedig feltűnik majd benne Sofia Boutella, Jan Bluthardt, Zita Hanrot és Proschat Madani is.

Mint ahogy már említettük, Hunternek az HBO Eufória sorozata volt az első szerepe, melynek jelenleg is forog a második évada. John Malkovich karrierje során több, mint 70 filmben tűnt fel, ezek közül az egyik legutóbbi a Netflix hatalmas sikernek örvendő alkotása, a Madarak a dobozban. Gemma olyan alkotásokban szerepelt, mint a Kőgazdag ázsiaiak, vagy éppen a Humans című sorozat, hamarosan pedig Harry Styles és Florence Pugh mellett láthatjuk a Don’t Worry Darling-ban.

A forgatás a tervek szerint 2022-ben indul majd.