Dalok, amikről nem tudtad, hogy Bebe Rexha írta

Bebe Rexha korunk egyik legtehetségesebb dalszövegírója, így nem meglepő, hogy dalaiban egytől egyig benne van a keze, de tehetségékét kamatoztatja is, hiszen más előadóknak is előszeretettel ír vagy ad el dalokat. Most összeszedtünk néhányat az énekes-dalszerző születésnapja alkalmából, melyekről valószínűleg nem tudtátok, hogy Bebe Rexha írta.

Selena Gomez – Like A Champion

Bebe Rexha munkásságát úgy tűnik nagyon kedveli Selena Gomez és csapata, hiszen a listánkban még egy másik dal is helyet kap majd. A Like a Championhoz Bebe még készített egy demo verziót is felvett.

Nick Jonas – Under You

A dal, mely végül Nick Jonas lemezére került fel, eredetileg az énekesnő debütáló anyagán kapott volna helyet, de túlságosan szexis volt ahhoz képest, amit elképzeltek eredetileg a korongra.

Iggy Azalea – Team

Iggy Azalea elárulta, hogy Bebe-vel közösen kreálták a Team c. slágerének refrénjét és az akörüli részeket. Sőt hozzátette, hogy kimozdította az énekesnő a komfortzónájából, ugyanis az ő ötlete volt, hogy kiabálós-éneklős legyen az a rész.

Eminem, Rihanna – The Monster

A dalszerző-énekes még 2014-ben készítette el a mára már ikonikusnak mondható dal alapját. Ez kiadójának nem annyira tetszett, viszont Eminem és csapata egyből lecsaptak rá – igaz, Bebe-t kicserélték egyenesen Rihannára. De a dal eredeti verziójában az eredeti versszakokkal hallható a dal, így olyan, mintha egy igazi popszám lenne a rapper nélkül.

Selena Gomez, 6LACK – Crowded Room

A másik dal jó pár évvel az előző után került Selena kezei közé, ugyanis a Stars Dance és a Rare lemezei között röpke nem egész 7 év telt el.

Tinashe, Iggy Azalea – All Hands on Deck

Tinashe ezt a dalát közösen írta Bebe-vel, aki először megmutatta a koncepciót az énekesnőnek, hiszen már előre felvette a dal demo verzióját, ekkor még a Wasted Heart címet viselte. Majd közösen kiegészítették, a remix verzióba pedig még a rapper Iggy Azalea is kapott pár sort.

Bella Thorne – One More Night

Amikor Bell Thorne úgy érezte, cukorkapop zenét szeretne készíteni, akkor természetesen a világ egyik legkeresettebb dalszerzőit hívták össze, így két Bebe által írt dal is felkerült EP-jére.

Tate McRae – Stupid

A jövőre Bécsben koncertező Tate McRae egyik pörgősebb dalában is benne van a keze Rexhának, mégpedig Tate debütáló lemezének egyik kislemezes dalát írta.