Egy filmben kapott szerepet a V, mint Viktória főhőse és a Vágyak / Valóság sztárja

A Netflixre érkezik majd az alkotás.

Hamarosan egy filmben láthatjuk majd a Nickelodeon ikonikus szériája, a V, mint Viktória főszereplőjét, Victoria Justice-t, illetve a Netflix idén nyáron debütált sikersorozata, a Vágyak / Valóság sztárját, Adam Demos-t. A két színész egy romantikus vígjátékban alakítja majd a két főhőst, ami szintén a Netflixen lesz elérhető. Az alkotásnak egyelőre még nincsen címe, azt már viszont tudni, hogy Adam szülőhazájában, Ausztráliában játszódik.

A történet szerint Victoria az igencsak ambíciózus vezetője egy borászatnak, aki annak érdekében, hogy behálózzon egy új és befolyásos ügyfelet, egy ausztrál juhfarmra utazik. Természetesen, ahogy egy vígjátéktól várható, nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy azt ő előre eltervezte, és végül kisegítőként kezd dolgozni a farmon, miközben egy románc is alakulgat közte, és egy jóképű helyi srác között.

A filmet az ausztráliai Queenslandben forgatják majd, ráadásul a helyi kormány támogatásával egy projekt keretein belül, melynek segítségével nagyjából 120 új munkalehetőséget tudnak biztosítani a helyieknek.

Victoriának egyébként szeptember 2-án érkezik legújabb Netflix filmje, a Kaptál még egy esélyt, melyben egy halott lányt alakít, akinek jóvá kell tennie a földi ballépéseit, Adam sorozata, a Vágyak / Valóság pedig még mindig tarol: jelenleg hazánkban a 8. legnézettebb műsor a platformon.