Ingyen fesztivállal lepi meg rajongóit Louis Tomlinson

Minden, amit tudnod kell a The Away From Home fesztiválról.

Tavaly év elején dobta piacra a One Direction egykori tagja, Louis Tomlinson a debütáló lemezét Walls címmel, ám sajnos turnéra azóta sem tudott indulni vele a járványhelyzet miatt. A koncertsorozat jelen állás szerint jövő februárban indul majd az USA-ban, mielőtt Európába, többek között Bécsbe vagy Varsóba is elkanyarodna vele, ám addig is szeretett volna kedveskedni valamivel az énekes a fanjainak, így egy teljesen ingyenes, egynapos fesztivált szervezett nekik.

A The Away From Home névre keresztelt rendezvény augusztus 30-án kerül megrendezésre a londoni Crystal Place Bowl-ban, ami egy kültéri helyszín, és több, mint 60 éve tartanak itt zenés rendezvényeket.

Már legalább egy éve ülök ezen a ötleten, és nagyon izgalmas számomra, hogy végre megvalósulni láthatom. Személy szerint az a kedvenc dolgom a munkámban, amikor koncertezhetek, és túl rég volt már, hogy láthattalak titeket, ezért köszönetképpen a támogatásotokért szerettem volna megszervezni ezt a fesztivált, amivel az élőzene visszatértét is ünnepeljük

– írta az énekes.

Hozzátette, hogy nagyon várja már, hogy ismét összeálljon a bandájával, és érzi, hogy egy nagyon különleges esemény lesz ez. A jegyek teljesen ingyenesek: csupán regisztrálni kell a fesztivál oldalán, a regisztráltak között pedig 3750 páros belépőt sorsolnak ki, vagyis összesen 7500 rajongó vehet részt a show-n.

Na de annak sem kell aggódnia, aki nem az Egyesült Királyságban él, és nem tud csak úgy kiruccanni Londonba, hiszen Louis rájuk is gondolt. Az eseményt pár nappal a lezajlása után online is vissza lehet majd nézni, erről pedig későbbre ígért részleteket a Twitter oldalán. És ha mindez nem lenne elég, azt is elárulta, hogy szeretné, ha ez egy éves hagyománnyá válna.

Mivel egy fesztiválról beszélünk, természetesen nem csak Louis lép majd színpadra: a skót rock banda, a The Snuts, az angol indie punk újoncai, a Bilk, és a DJ Jess Iszatt mind-mind fellépnek előtte az eseményen.