Hallgass bele Anne-Marie és a Little Mix közösébe!

Egy igazi BOP!

Jövőhéten érkezik Anne-Marie második lemeze, a Therapy, melyről több dalt ismerhetünk már, köztük a Niall Horannal közös Our Song-ot vagy a héten bemutatott Beautifult. Az új kislemez, melyhez videó is érkezik majd az a Little Mix-szel közös Kiss My (Uh Oh), melyről amúgy cikkeztünk is, hogy valószínűleg érkezik a kollaboráció.

Nos, most, hogy meg is erősítették az érkezését, sőt még azt is, hogy ez lesz az énekesnő lemezéről a következő kislemez, még egy rövid előzetest is hallhatunk a TikToknak köszönhetően. A track a népszerű Lumidee Never Leave You (Uh Oh) c. dalát fogja alapjául venni és sampleként használni, ezt pedig könnyen felismerhetjük. Ha nem ismerős így név és cím alapján, katt ide és tuti felismered!

Emellett pedig augusztus 7-én Anne-Marie egy kis ajándékkal kedveskedik a rajongóinak, ugyanis megrendezi első online koncertjét azoknak, akik nem tudnak részt venni idei, pár állomásos turnéján az Egyesült Királyságban és Írországban. Annyi biztos, hogy hamarosan egy igazán izgalmas meglepetéssel készülünk az online koncerttel kapcsolatban.

Jegyek