Világszerte hatalmas siker Majestic és Boney M. „Rasputin” kollaborációja

Újabb és újabb sikereket ér el Majestic és a Boney M. közöse, a ”Rasputin” című klasszikus újragondolt verziója. A dal mostanra több mint 160 millió streamelésnél tart, számos arany minősítéssel büszkélkedhet és áprilisi megjelenése óta kiemelkedő helyen szerepel a legnagyobb slágerlistákon világszerte. Az új verzióhoz új videóklip is készült, amely remekül visszaadja az eredeti dal hangulatát és a friss verzió modern motívumait.

Miután a Boney M. ”Rasputin” című megaslágere a TikTok-nak köszönhetően újra kiemelt népszerűségnek örvend, amelynek hatására Majestic, a brit származású DJ és producer összeállt a sláger eredeti szerzőivel és a közreműködésből megszületett a dal hivatalos 2021-es újragondolt változata. Az eredeti dal fülbemászó vokálja lenyűgöző house ütemekkel kombinálva tökéletes összeállítást alkot. Emellett Majestic előált egy vadonatúj remix-el is, amely minden klub és fesztivál táncterén megállja a helyét. A ”Majestic Clup VIP Remix” az eredeti és a hosszabbított verzióval együtt került kiadásra, ”Rasputin Power Bundle” néven.

Majestic amellett, hogy DJ és producer a brit KISS FM rádiós műsorvezetője is. Hatalmas sikereket ért el sajátos house, garage és grime mixeivel, továbbá a 2017-ben megjelent ”Naughty Sesh” című slágerével, amely több mint 40 millió meghallgatásnál tart. Egyre növekvő rajongótáborát jól mutatja 50 ezres Instagram követőinek száma illetve, hogy éppen csak létrehozta TikTok fiókját, és az máris 38 ezer követőnél tart. Legutóbbi ”Me & U” című dalát olyan nagy rádiók játszották és támogatták, mint a BBC Radio 1, a KISS FM és a Capital, a hivatalos klip pedig a Channel 4 Sunday Brunch című műsorában is bemutatásra került.