Ismerd meg az American Horror Stories szereplőit

Július 15-én startol a széria.

Ryan Murphy készen áll horrorrá tenni a nyarat, ugyanis az American Horror Stories július 15-én érkezik, ami egy antológia-sorozat lesz. Ez annyit takar, hogy míg az anyasorozatban minden évadban volt más történet, ebben minden rész másról fog szólni.

Az Amerikai Horror Story új, 10. évada a Double Feature augusztusban kerül a képernyőkre. De ne siessünk ennyire előre – nézzük, kik köszönnek majd vissza a tévéből az új sorozatból.

Matt Bomer, mint Michael

Az Amerikai Horror Sztori nézői számára ismerős lehet a színész, hiszen a Hotel és a Rémségek cirkusza című évadokban is szerepelt már. Emellett pedig a Lopott idő c. filmből is ismerős lehet többek között.

Charles Melton, mint Wyatt

Aki követi a Riverdale eseményeit, annak Melton nem lehet ismeretlen, hiszen Reggie szerepét ölti magára a show kedvéért már évek óta. Ha pedig AHS, akkor a Hotel-ben néhány percig láthatták a szemfülesek.

Billie Lourd, mint Liv Whitley

Valószínűleg Ryan Murphy egyik kedvenc színésznője Billie, ugyanis a Szekta, az Apokalipszis és az 1984-ben is szerepelt már, sőt az idei Double Feature-ben is elkaphatjuk.

Paris Jackson, mint Maya

Michael Jackson lánya, Paris zenél és színészkedik is, illetve más médiatevékenységeket is folytat. A nagyközönség a Kegyetlen csillogás c. sorozatban láthatta.

Kevin McHale, mint Barry

A Glee – Sztárok leszünk színésze a sorozat óta megannyi helyen fordult meg, mint a Zoey 101-ben, az Elitben, vagy a True Bloodban.

Madison Bailey, mint Kelley

Az Outer Banks-szel sikerült bedolgoznia magát a nagy nevek közé, most pedig az American Horror Stories-ban egy új terepen bizonyíthat.

Gavin Creel, mint Troy

A producerként is tevékenykedő Gavin számára ez lesz az első mainstream szereplés, hiszen előtte kisebb művekben, mint a 2016-os She Loves Me-ban láthattuk.

Naomi Grossman, mint Rabid Ruth

A színésznő 1990 óta aktív, a nagyközönség valószínűleg az Amerikai Horror Sztori által ismerhette meg. Jelenleg is több projekten dolgozik egyidőben.

Kaia Gerber, mint Ruby

A modell Kaia Gerber első nagyobb alakítását nyújtja majd az AHS kamerái előtt. Első és majdnem utolsó alakítása pedig 2016-ban a Sister Cities-ben volt.

Sierra McCormick, mint Scarlett

Sierra első ránézésre lehet, hogy nem ismerős, de a színésznő sok Disney sorozatban szerepelt fiatalon: a Zsenipalánták és a Jessie csak egy-egy a sok közül.

Aaron Tveit, mint Adam

Ha nem lenne ismerős a színész, hadd segítsünk: Grease élő, A nyomorultak és a Fék nélkül c. filmekben köszön vissza Aaron arca.

Virginia Garnder, mint Bernadette

Virginia a Szívek doktora c. sorozatban szerepelt először, majd pedig évekkel később a Runaways c. Marvel sorozatban volt látható.

Dyllón Burnside, mint James

A Póz (Pose) c. sorozatban láthattunk Dyllónt először, most pedig egyből az AHS világába repíti Ryan Murphy.

Nico Greetham, mint Zinn

A 2017-es Power Rangers Ninja Steel-ben és a The Prom – A végzős bálban játszott már Nico.

Rhenzy Feliz, mint Chad

Teen Wolf, Runaways, Alkalmi… csak néhány cím, melyben láthattuk Felizt.

Belissa Escobedo, mint Shanti

A feltörekvő színésznő jelenleg is 3 filmet forgat egyszerre, előtte pedig a Don’t Look Deeper c. sorozatban láthattuk.

Ashley Martin Carter, mint Rowenia

Ashley számára ez lesz az első szerep, melyet be kell töltenie – izgatottan várjuk, hogyan fog teljesíteni kamerák előtt.

Kyle Red Silverstein, mint Quinn

A fiatal színész kiskorában sok neves sorozatban töltött be egy-egy kisebb szerepet. Lehetséges, hogy nem is tudjuk, de láttuk a Grace klinikában vagy a Feketék fehérenben is.

Danny Trejo, mint a Mikulás

Annyi biztos, hogy az American Horror Stories egyik részében egy kegyetlen, Mikulás ruhába öltözött gyilkost fog alakítani.

John Carroll Lynch, mint Larry Bitterman

John például az AHS 1984 c. évadában is láthattuk, mint őrült gyilkos – ez a testvérsorozatban sem lesz másképp.

Előzetes