Művészi és merész borítót villantott Halsey!

Még a nyáron érkezik az új album.

Kicsit több, mint egy hete, egy óriásplakáton jelentette be Halsey, hogy érkezik a tavaly januári Manic folytatása, a negyedik stúdióalbuma, most pedig azt is megtudtuk, pontosan mikortól lesz elérhető a korong, és a borítóról is lehullott a lepel.

Az If I Can’t Have Love, I Want Power címre keresztelt kiadvány még idén nyáron, egészen pontosan augusztus 27-én kerül a boltok polcaira, a borítóról pedig nem szokványos módon hullott le a lepel. A várandós énekesnő ugyanis egy videóban a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumot járta végig majdnem negyed órán keresztül, mire megmutatta a képet a nagyközönségnek:

Ez a lemez egy koncepcióalbum, ami a terhesség és a szülés örömeiről, és horrorairól szól. Nagyon fontos volt számomra, hogy a borító azokat az érzelmeket közvetítse, amiken keresztülmentem az elmúlt hónapok során. A madonna és a szajha kettősségét. A gondolatot, hogy én, mint egy szexuális lény és a testem, mint egy bárka és ajándék a gyermekem számára két olyan koncepció, ami békésen és erőteljesen megfér egymás mellett. Az elmúlt évek során a testem sok különböző értelemben a világhoz tartozott, én pedig ezzel a képpel veszem vissza a hatalmat felette, és adom át a büszkeségem és az erőm a gyermekemnek, mint éltető erőt.

Ez a borító a terhes és szülés utáni testeket ünnepli, szépnek és csodálatra méltónak mutatja be őket. Hosszú utat kell még megtennünk, mire felszámoljuk a társadalmi megbélyegzést a testek és a szoptatás körül. Remélem, ez egy lépés a helyes irányba

– írta Halsey az Instagram oldalán.

A korong producere a Nine Inch Nails frontembere, Trent Reznor lesz és alternatív-rock stílusjegyekkel rendelkezik majd.