jxdn: nem tartom már magam TikTokernek

Jaden Hossler, vagy ahogy sokan ismerhetjük, jxdn a 20 éves tehetség karrierje gyökeresen megváltozott az évek során. Követőit főként a TikTokon való munkássága miatt tudhatja magáénak, ő viszont egyáltalán nem úgy tekint magára, mint egy mezei kontent kreátor, hanem sokkal inkább mint zenész – teljesen jogosan.

Hangját és hangzását a pop-punk világában találta meg 2 év videózás után és debütáló lemezén már olyan előadók jelennek meg, mint Machine Gun Kelly vagy Travis Barker.

Egyértelmű, hogy a TikTokról jöttem, nem tagadom. De nem töltöm ott az időmet már. Nem is érzem, hogy beleillenék abba a közegbe.

9,2 millió követővel rendelkezik a platformon és eddig több, mint 265 millió lájkot zsebelt be magának. A tábor megvan, a kérdés az, hogy mennyire hajlandók követni útján a zenészt, akinek nagy álma, hogy rocksztár lehessen.

Nagyon nehéz ez, mert sok ember úgy gondolja, hogy én/mi csak a TikToknak készítünk zenét. De azt leszögezem, hogy nagyon sok tehetséges ember kezd zenélni, aki ott kezdi karrerjét és jó zenét csinálnak. Teljes mértékben úgy érzem, hogy ebben a közegben vagyok én egy.

Csupa támogató szívvel van körülvéve: ott van édesanyja, aki mindig támogatja, pont úgy, mint barátnője, Nessa Barrett aki szintén zenész, na meg persze ismerősei, például a hamarosan hazánkba érkező Machine Gun Kelly is ott van neki. Olyannyira, hogy debütáló lemezére még egy duettet is felvettek a srácok.

Soha az életben nem gondoltam volna, hogy turnézni fogok MGK-vel, sőt azt meg pláne nem, hogy lesz egy odabaszós dalunk is a lemezemen. És mind a kettő beteljesült.

És, hogy mit tanácsolna követőinek? Azt, hogy mindig legyen mindenki önmaga, hiszen az a legfontosabb: ne akarj más lenni, ne akarj megváltozni mások miatt.

Ne azon törd magad, hogy menő legyél… ne is akarj atom menő lenni.