© Erica Hernandez

Te is hivatalos vagy Olivia Rodrigo szalagavatójára

Különleges koncerttel készül a fiatal énekesnő.

Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, a napokban érettségizett le, és ballagott el a középiskolából napjaink egyik legfelkapottabb énekesnője, Olivia Rodrigo. A vírushelyzet miatt azonban, mint sok más sorstársának, neki is kimaradt pár fontos esemény az életének ezen szakaszából, az egyik ilyen pedig a prom, vagyis a szalagavató amerikai változata.

Ezt viszont a lehető legjobb módszerrel, egy online lemezbemutató koncerttel igyekszik bepótolni, amire mindannyian hivatalosak vagyunk! Az ingyenes stream, mely a Sour Prom nevet kapta, magyar idő szerint június 30-án, reggel 5:30-től nézhetjük az énekesnő YouTube csatornáján, fél órával a premier előtt pedig egy kérdezz-feleleket tart a rajongóinak, melynek keretein belül bevezet majd minket a koncertfilm és a debütáló albuma kulisszái mögé.

Mivel nekem nem volt szalagavatóm, szerettem volna egy kis szalagavató bulit csapni a kedvenc embereimmel (akik nyilván ti vagytok)

– írta közösségi oldalain.

Az alig 18 éves Olivia debütáló albuma májusban jelent meg SOUR címmel, és azonnal meghódította az egész világot. A korongon, mely mostanra már platinalemez az USA-ban, két listavezető kislemez, a drivers license és a good 4 u is helyet kapott, emellett pedig ő jelenleg az 5. leghallgatottabb előadó Spotify-on az egész világon.