Újra együtt a Riverdale álompárja?

Úgy néz ki, újra fellángolt a szikra az egykori szerelmesek között.

Lassan már két éve, hogy szakított a Riverdale egykori álompárja, Camila Mendes és Charles Melton, azonban most úgy fest, fellángolt a régi szikra és ismét alakul valami közöttük. Pár nappal azután, hogy befejeződött a sorozat 5. évadának forgatása, ami egyébként Kanadában zajlik, és hazautazott a csapat, egy egész estét töltöttek együtt, amit egy randival indítottak.

Péntek este ugyanis édes kettesben indultak a szuperelit Los Angeles-i San Vicente Bungalows nevű helyre, hogy egy romantikus vacsorát töltsenek el együtt, majd miután csatlakoztak hozzájuk a barátaik, nevezetesen a Sprouse ikrek és a modell Stella Maxwell, a Poubelle Bistro felé vették az irányt.

A szórakozóhelyen szintén egymás közelében voltak egész este, többször megölelték egymást, távozásukkor pedig Charles átkarolta Camilát, és összebújva mentek az autójukhoz, amivel együtt távoztak. Természetesen a szemfüles lesifotósok dokumentálták az egészet, így képek tömlelege is tanúskodik az eseménysorozatról.

A két színész 2018 októberében osztotta meg a nagyvilággal kapcsolatukat, az egy éves évfordulójukat pedig következő augusztusban ünnepelték. Hónapokig úgy tűnt, hogy felhőtlen a boldogságuk, 2019 decemberében azonban megérkezett a hír, miszerint szünetet tartanak, nem sokkal később pedig már végleges volt a szakításuk.

Camila azóta egy egy éves kapcsolaton van túl a fotós Grayson Vaughannal, akivel idén februárban váltak szét útjaik.