KLIPPREMIER: Margaret Island – Ha elvesznél

A Margaret Island életében nem telt pihenéssel a karantén és a koncertmentes időszak sem. A járvány kezdetekor együtt költöztek le Fonyódra, hogy közösen alkothassanak. A „Ha elvesznél” című legújabb daluk is itt született.

A dal a változásról szól, hogy ne lepődjünk meg, ha valaki mellénk kerül vagy elkerül tőlünk. Bízzunk a változásban, és ne csak a megszokások emberei legyünk!

mesélte a Petőfi Live adásában a zenekar frontembere, Lábas Viki.

A dalban hallható kórust maga az énekesnő alakítja. Mivel Fonyódon egy szobában készült a dal egészen különleges módszerrel rögzítették a dal ezen részét.

Ezt a részt Viki nyomta fel szólamonként. Mindig arrébb állt a szobában és tolta neki. Nekem amúgy ez a kedvenc részem a dalból.

mondta Füstös Bálint, a zenekar egyik alapítótagja.

A zenekartól búcsúzik a többek között a Biebers-ből is ismert Gerendás Dani, de ma este még együtt láthatják őket a Budapest Parkban. Új tagként csatlakozott hozzájuk Kaszás Peti és Bezsán Norbi. Így az elmúlt időszak valóban rengeteg változást hozott az életükben, ami valószínűleg érezhető lesz a hamarosan megjelenő albumukon is, ami az énekesnő szerint remélhetőleg a nyár végére vagy szeptemberben már érkezik is.