Még idén nyáron érkezik Normani debütáló albuma

Pár hét, és vége az évek óta tartó várakozásnak!

Már három éve, hogy feloszlott a 2010-es évek egyik meghatározó lánybandája, a Fifth Harmony, azóta pedig egyedül az amúgy is előbb kivált Camila Cabello dobott piacra szólólemezt. Ez viszont pár héten belül változni fog, ugyanis a W magazinnak megerősítette Normani, hogy még idén nyáron érkezik a debütáló albuma!

Az énekesnő első saját kislemeze pár kollaboráció után 2019-ben jelent meg Motivation címmel, így a korong azóta várat magára, ennek pedig személyes okai is vannak. Az édesanyját ugyanis mellrákkal diagnosztizálták, így nehéz volt a tavalyi év az egész családja számára, azonban elmondása szerint sokat segített mindkettőjüknek, hogy befejezte az albumát, az anyukája pedig ennél nem is lehetne büszkébb rá!

És hogy milyen dalokra számíthatunk majd?

Engem leginkább a sötétebb, furcsább hangzásvilág vonz. A hangzás kiválasztása a kedvencem az alkotási folyamatban, főleg, ha olyan producerrel dolgozom, aki nem fél átlépni a határokat

– mesélte az énekesnő.

Hozzátette azt is, hogy hogy rengeteget kísérletezett a stúdióban, és különböző műfajokat vegyített egymással, így biztos, hogy a végeredmény egy roppant sokszínű anyag lett.

Egy szuper popos lánybandából jöttem, de a ‘90-es évek R&B-jén nőttem fel, és még a mai napig is azt hallgatom. A két stílus között akkora a különbség, hogy bőven volt lehetőségem játszani velük.

Motivation igazi cukorkapop volt, és a hozzá készült klip is ehhez igazodott, de ez korántsem jelenti azt, hogy az egész album ilyen lesz. Normani elárulta, hogy ennek a stílusnak a szöges ellentéte is helyet kapott rajta, így mindenki meg fogja találni benne azt, ami neki tetszik.