Ezek a kedvenceink biztosan turnéznak a közelben

Fletcher – Europe / UK 2022

Európa és Egyesült Királyság – 2022. április-május

Fletcher is kénytelen volt 2022-re áthelyezni turnéját, mellyel sajnos nem jön se hazánkba, se a szomszédba, így aki szeretné látni, legközelebb Németországban kaphatja el.

Tate McRae – Europe Tour 2022

Európa – 2022. április-május

Tate McRae hasonló cipőben jár, mint a legtöbb előadó napjainkban. 2021 őszén nem mer nekiindulni koncertsorozatának, így 2022 tavaszára halasztotta. Legközelebb Bécsben csíphetjük el.

Zara Larrson – Poster Girl Tour

Skandinávia – 2021. november – december

Zara Larsson végre turnézni indul! Az énekesnő legújabb lemezével, a Poster Girl-lel veszi nyakába egyelőre csak Skandináviát, de elmondása szerint hamarosan bejelenti koncertjeit Európa többi részére is, remélhetőleg a közelbe is becsúszik egy fellépés. Addig is, játszatok a Sony Music Hungary, az énekesnőhöz kapcsolódó nyereményjátékával!

5 Seconds of Summer – No Shame Tour

Budapest – 2022. április 30.

Az eredetileg 2020-ra meghirdetett koncert úgy tűnik, most kapott egy végleges dátumot, ami kettő évvel az eredeti dátum után landolt. A 5 Seconds of Summer srácok pedig valószínűleg addigra már nem csak CALM c. lemezükkel, de egy vadonatúj koronggal is színesíteni fogják a setlistjüket. Instagram oldalunkon jelenleg még fut a 3 5SOS csomagért a játékunk, ahol egy CALM box setet, egy táskát és lemezt is nyerhettek.

Harry Styles – Love On Tour

Budapest – hamarosan új dátum

Harry Styles hamarosan először életében, Budapestre látogat. Az énekes eredetileg 2020. május 31-én, majd pedig 2021. február 22-én lépett volna színpadra hazánkban, azonban a vírushelyzet ezt megakadályozta. Styles új dátumokat még nem jelentett be, de most, hogy nyitnak az országok, hamarosan biztosan érkeznek új információk a koncerttel kapcsolatban.

Little Mix – The Confetti Tour

Egyesült Királyság – 2022. április 09 – május 14.

A Little Mix lányok, hasonlóan Harry-hez és a 5SOS srácokhoz el kényszerültek halasztani egy évvel turnéjukat, aminek nem is érkezett európai része, így csak az Egyesült Királyságot járják végig a Little Mix: The Search-et megnyerő Since Septemberrel. Valószínűleg a lányok nem érkeznek a közelünkbe, amíg új lemezzel nem jelentkeznek, de még könnyen elcsíphetjük őket jövő áprilisban. Mi biztosan ott leszünk, és ti?

Billie Eilish – Happier Than Ever The World Tour

USA + Európa – 2022. június 3 – július 2.

Billie Eilish igaz még be sem mutatta várva-várt második nagylemezét, máris készül az azt támogató turnéra, mely jövő nyáron Európát veszi célkeresztbe. Hozzánk a legközelebbi dátumok Németország, esetleg Svájc, de az Egyesült Királyságban is színpadra lép majd. Jegyárusítás május 28-tól, de előtte pre-salek várhatóak.

Greyson Chance – The Trophies World Tour

Európa – 2021. október 18 – november 06.

Igazán rövdike turnéra érkezik még idén Európába Greyson Chance, aki a Dancing Next to Me c. dala miatt lehet ismerős. Az énekes június 25-én érkezik harmadik középlemezével, a Trophies-zal és ezt fogja támogatni a turnéval, ami amúgy inkább az USA-ra fókuszál.

Louis Tomlinson – UK + Europe Tour

Bécs – 2022. április 11.

Louis Tomlinson elmondása szerint utoljára fut neki világturnéjának újraszervezésébe. 2022-ben megannyi helyen lép majd színpadra, köztük Bécsben is, április 11-én. Igaz, a koncert egyelőre teltházas, simán lehet, hogy nagyobb helyre költöztetik, sőt akár több dátumot is besuvaszthatnak a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Dua Lipa – The Future Nostalgia Tour

Egyesült Királyság + Európa – 2021. szeptember 9 – október 10.

Dua Lipa is hasonló cipellőben jár, mint az első két fiatalember: harmadik alkalommal hirdetnek új dátumokat Future Nostalgia c. lemezét követő turnéjára, melyre úgy tűnik egyre nagyobb lesz a kereslet. Az énekesnő hiába mondta le a bécsi koncertjét, most újra bejelentett egy dátumot az osztrák fővárosban!

Ellie Goulding – Brightest Blue Tour

Budapest – 2022. április 30.

Nem is olyan régen adott életet első gyermekének Ellie Goulding, akinek szintén keresztbehúzta terveit a vírushelyzet, így a Brightest Blue turnéja 7 állomásos lesz csak, a sokat hangoztatott európai részről pedig semmi hír sajnos. A dátumok lassan teltházasak, de jó hír a hazai rajongóknak: a szervezők elmondása szerint Goulding nem mondta vissza Strand Fesztiválos koncertjét, sőt egy másik fesztiválkoncertet is vállalt szeptemberben, nem sokkal a balatoni fellépés után.

Machine Gun Kelly – Budapest Par

hamarosan új dátum

Machine Gun Kelly is érkezett ám volna a Budapest Parkba, viszont az eseményről nem tudunk sokkal többet: annyi biztos, hogy a szervezők és a menedzsment egy új dátumot szeretne, ezt pedig valószínűleg összekötik majd MGK új lemezének promóciós körével is.

Dagny – Europe Tour

Budapest – 2022. január 27.

Dagny eddig csak a szomszédos Bécsbe érkezett volna, de neki is újra kellett gondolnia turnéját. Ezzel viszont mi csak nyertünk, hiszen beszorítottak egy koncertet Budapestre is – az énekesnő az Akvárium Klubba érkezik majd 2022 elején, ezzel pedig berobbantja a popzene évét a fővárosunkban is.

YUNGBLUD – Life On Mars Tour

Bécs – 2021. november 05.

YUNGBLUD eredetileg a 2020-as Volt Fesztiválon tette volna tiszteletét, és ez remélhetőleg 2022-ben meg is fog történni. Egy biztos, a rocker novemberben a szomszédos Bécsben fog koncertezni és ha minden ebben az ütemben halad, ez tényleg így lehet. Egyébként a turné közben érinteni fogja Prágát is, de sajnos budapesti dátum nem került a listára.

The Vamps – Cherry Blossom Tour

Egyesült Királyság – 2021. szeptember 06 – 20.

A The Vamps srácok sem jönnek nagyon közel hozzánk. Sajnos csak az Egyesült Királyságban terveznek egyelőre turnézni, de sosem tudjuk, mit hoz a jövő.

Lady Gaga – Chromatica Ball

Párizs + London – 2022. július 25. + július 30.

Megannyi pletyka kering jelenleg is egy Chromatica remix lemezről az interneten, a 2020-as koncertek pedig egyelőre 2021-re vannak tolódva. Nagy kérdés az, hogy a két dátumot bevállalja-e az énekesnő és csapata, vagy megint tolnak rajta egy keveset. Sok helyen felreppentek a pletykák, hogy hamarosan egy teljes turnét fog bejelenteni Lady Gaga – izgatottan várjuk mi sül ki belőle.

Paloma Faith – The Infinite Things Tour

Egyesült Királyság – 2021. szeptember 16 – október 25.

Paloma Faith hasonlóan Ellie Gouldinghoz, az elmúlt hónapokban adott életet gyermekének, így legutóbbi videójában sem látható már a művésznő. Annyi biztos, hogy keményen dolgozik és szeptemberben már végig is szeretné turnézni hazáját. Remélhetőleg hamarosan befutnak európai dátumok is.

Astrid S – World Tour Part One

Egyesült Királyság + Európa – 2021. október 28 – november 18.

Astrid S is a koronavírus járvány miatt kénytelen volt új dátumokat keresnie világturnéjának első részének. Így most októbertől egészen november közepéig Párizson át, Berlinen keresztül egészen Milánóig bejárja a kontinenst.

girl in red – make it go quiet tour

Európa – 2022. április 30 – május 27.

girlinred sem pihen, lemezét pedig turnéval szeretné megtámogatni. Ezt jövő áprilisától teszi a kontinensünkön és olyan helyekre érkezik, mint Berlin, Varsó vagy Prága.

The Weeknd – After Hours Tour

Budapest – 2022. november 04.

2022-ben nem csak a 5 Seconds of Summer vagy Harry Styles érkezhet kishazánkba, hanem napjaink egyik legnagyobb popszenzációja is, The Weeknd. Az énekes 2022. november 4-én érkezik a Budapest Sportarénába.

Avril Lavigne – Head Above Water Tour

Új dátumok hamarosan

További előadók várnak a zöld útra, hogy elkezdhessenek turnézni, nem csak Európában, de az USA-ban is. Például Avril Lavigne bizonytalan ideig elhalasztotta Head Above Water turnéját, mellyel Bécsbe is érkezik – ott már nagyobb helyre kellett költöztetni az eseményt, hiszen órák alatt elkelt az összes jegy a meghirdetés után. Valószínűleg az énekesnő már új lemezzel érkezik, amikor ez a turné esedékes lesz, így sok újdonságot tartogat számunkra.

The Pussycat Dolls – The Pussycat Dolls Tour

új dátumok hamarosan

Mindenük megvolt arra, hogy egy tökéletes visszatérést villantsanak. A Pussycat Dolls viszont amíg a vírushelyzet van és nem tudnak turnézni, stoppot jelentett az újra összeállásuknak, így a turnét is bizonytalan ideig halasztani szeretnék. Annyi biztos, hogy amíg nem turnézhatnak, addig folyamatosan zenét csinálnak.

Tate McRae – Europe Tour 2021

új dátumok hamarosan

Tate McRae eredetileg ősszel érkezett volna Európába, de sajnos Ő nem mert nekivágni az útnak, erről pedig áprilisban számolt be. Kiírása szerint 2022-re tolják az egészet, amire érvényesek lesznek a már megváltott jegyek. Hamarosan több információt is kapunk.

Jessie Ware – What’s Your Pleasure? Live

2021. december 01 – 13.

A brit énekesnő, Jessie Ware is kizárólag hazájában mer egyelőre útnak indulni – arról nincs hír, hogy lenne-e betervezve európai rész a koncertsorozatának, de ha lesz, ez valószínűleg hamarosan kiderül.

Onerepublic – Live In Concert

Bécs – 2022. május 02.

A Onerepublic jövőre óriási európai turnéval kedveskedik rajongóiknak. A srácok egészen Bécsig jönnek majd el, körülbelül egy év múlva pontosan.

Aly & Aj – The Touch of the Beat Tour

2022. február 22 – március 20.

Az alternatív-pop tesók, Aly & Aj készen állnak bevenni szinte egész Európát. Varsótól kezdve, Milánón át egészen Dublinig bejárják majd a kontinenst.

Alicia Keys – ALICIA The World Tour

Prága – 2022. június 06.

Alicia Keys is hasonlóan a Onerepublichoz, masszív turnéval készül jövőre – Prága és Krakkó is a dátumok között!

A listát próbáljuk folyamatosan frissíteni és pontosítani, hogy egy csodálatos koncertnaptárat sikerüljön összehoznunk közösen. Ha olyan turnéról tudsz, melyet nem írtunk bele a listába, keress fel minket nyugodtan Instagrammon, Facebookon, vagy e-mailben!