Dublőrre volt szüksége Dua Lipának

A Future Nostalgia még nem ért véget!

A világ egyszerűen imádja Dua Lipa második lemezét, lassan olyannyira, hogy minden dalt valahol a világban felkapnak. Emlékszünk még, amikor a Don’t Start Now uralta a slágerlistákat, vagy a Physical meghódította az Egyesült Királyságot? Majd, itt-ott sikeres lett a Hallucinate, világuralomra tört a Levitating, most pedig a Love Again című dala lesz egyre több európai országban kislemez – hazánkban több hónapja ömlik a rádiókból a dal egyébként.

Dua pedig kihasználja az organikus sikert, illetve a tényt, hogy a közönség imád mindent, amit csinál. Egyelőre nem tudni, hogy melyik dalhoz nyúl majd az énekesnő, de a pletykák szerint a Love Againhez készül jelenleg egy óriási költségvetésű videó a londoni Grosvenor House hotel báltermében.

A londoni hotel bálterme

A The Sunnak mesélt egy, a forgatáson résztvevő ismeretlen forrás, aki elárulta, hogy mindenfele statiszták és a forgatást vezérlő emberek tevékenykedtek a helyszínen, sőt Duának még testdublőrt is fogadnia kellett, illetve a forgatáson egy lóval is találkoztak, amin rodeózni fog az énekesnő, illetve neon-színű ruhákat fognak viselni a kisfilmben.

Dua még mindig nagyon élvezi, hogy ekkora sikeres van lemezének és le van nyűgözve, hogy díjazták a Brit Awardson. Új zenével készül, és a videó, amit a dalhoz forgattak elképesztő. Nagyon sok ember volt a helyszínen, sokan a csapatba tartoztak, de sok statiszta és dublőr is jelen volt, sőt még egy ló is

nyilatkozta az ismeretlen forrás a magazinnak.

Annyi biztos, hogy a merész mutatványokat nem maga az énekesnő hajtja majd végre, hiszen túl veszélyes lenne számára. Azt is megtudtuk, hogy hamarosan új Future Nostalgia kontent érkezik, hiába bő 2 hónapja jelent meg a bővített kiadás, a Future Nostalgia: The Moonlight Edition, melyről a We’re Good c. dal nem ütött akkorát, mint amire számítani lehetett.

Természetesen néhány rajongó nagyon szkeptikus és nem hisznek abban, hogy a Love Again c. dalhoz készül majd a videó, hiszen a Cool-ra, vagy a Hallucinate c. dalra sokkal jobban illik egyesek szerint a leírás.

Lipa, amint a vírushelyzet engedi, turnézni tervez, mégpedig az eredetileg 2020-ra meghirdetett Future Nostalgia Tour-t szeretné már tényleg életre kelteni.