Újabb szakítós dal érkezett Olivia Rodrigo repertoárjába

Folytatódik a dráma?

A Disney vadonatúj pop-nagyasszonyának, Olivia Rodrigo-nak debütáló albuma a Sour jövőhéten pénteken érkezik a boltok polcaira, de addig sem hagy minket unatkozni.

Az High School Musical: The Musical – The Series c. sorozat üdvöskéje egy újra odaszól exének, ezt pedig egy pop-rock/alter köntösben tálalja. Korongjának harmadik kislemezét a héten a Saturday Night Live-ban is előadja majd.

Amikor arról kérdezték, hogy milyen dalokkal készül debütáló anyagára, elmondta, hogy kizárólag olyan dalokat készítettek, melyek autentikusak személyiségéhez és ahhoz, hogy hol tart jelenleg az életben.

Először nem akartam ezt csinálni, nem akartam, hogy beskatulyázzanak. Egy olyan dalszerző vagyok, aki a saját igazságát írja ki magából. Őszinte leszek, a szerelem és a boldogság jelenleg nem olyan érzelmek, amiről tudnék írni. Mi értelme lenne, ha olyan lemezt adnék ki, aminek nem arról szól, amit mondani és közvetíteni szeretnék az embereknek?

Egy szó mint száz, ne várjunk egyhamar cuki, rágógumi-pop dalokat Rodrigotól, mert ennek még nincs itt az ideje.

A kérdés az, hogy vajon honnan meríti az inspirációját a sok szakítós, szomorkás dalhoz? Vajon felmerül Joshua Bassett neve hamarosan?