© YG ENTERTAINMENT

Még idén érkezik a Blackpink új albuma!

Közeleg a The Album folytatása!

Mozgalmas pár hónapot tudhatnak maguk mögött a Blackpink lányok! Tavaly októberben jelent meg első teljes stúdióalbumuk, amit nemes egyszerűséggel The Album címre kereszteltek, élő koncertek híján egy nagyszabású livestream show-val támogatták meg az anyagot, mindezek után pedig Rosé szólója is berobbant, amivel az énekesnő egyből meg is döntött egy rakat rekordot. De ha azt gondoljuk, hogy ezek után pihenő tartana a csapat, akkor nagyot tévedünk!

A koreai Joynews24 oldal tett közzé egy csomó pénzügyi adatot a kiadójukról, a YG-ről, ami viszont még érdekesebb számunkra, hogy a cikkben megerősítették, hogy még idén, az év második felében érkezik az új Blackpink album.

A banda egyébként hatalmas sikereket ért el mostanában: az online koncertjükre több, mint 280 ezren vettek jegyet, Rosé szóló kislemeze pedig lassan a félmilliós eladást is átlépi.

Az új album előtt pedig még egy izgalmas dolgokkal készülnek a lányok, egészen pontosan Lisa, akinek júniusban érkezik az első szóló dala. Az biztos, hogy nem fognak a rajongók unatkozni!