Elhalasztotta a turnéját Louis Tomlinson – új dátumot kapott a bécsi koncert is

Jövő tavasszal indul az európai koncertsorozat.

Immáron második alkalommal, és remélhetőleg utoljára halasztotta el a debütáló, Walls című albumát népszerűsítő turnéját Louis Tomlinson, melynek keretein belül hazánkba sajnos nem, de a szomszédos osztrák fővárosba ellátogat. Az eddigi tervek szerint a bécsi koncert idén augusztusban került volna megrendezésre, ez azonban most átkerült jövő április 11-re.

Bár a legtöbb dátum, köztük a bécsi koncert is teltházas már, szerencsére ismét bekerült pár új állomás a menetrendbe, illetve néhány koncert nagyobb helyszínre költözött, így aki még nem biztosította be a jegyét, annak is van esélye látni élőben az énekest. Többek között Poznanba, Antwerpenbe, Koppenhágába, és Kölnbe és bejelentett egy-egy extra koncertet, a milánói, a varsói, és londoni show-k pedig új, nagyobb helyszínre helyeződtek át. Az új dátumokra május 14-én, délelőtt 10 órakor indul a jegyárusítás.

Akkor próbáljuk meg még egyszer, utoljára! A világkörüli turném összes koncertje 2022-re költözik, és örömmel jelentetem be a vadiúj dátumok első hullámát. Alig várom már, hogy találkozzunk, nagyon különleges lesz

– írta Louis az Instagram oldalán.

Az, hogy az új dátumokat első hullámként emlegeti, arra enged következtetni, hogy a jövőben bővülni fog még a koncertsorozat, így talán még egy magyar koncert lehetősége sincs teljesen veszve. Az összes dátumért és a további jegyinfókért, illetve a jegyvásárlásért katt ide!