Niall Horan és FINNEAS is helyet kapott Ashe debütáló lemezén

Megérkezett az énekesnő debütáló lemeze!

Ashe, azaz Ashlyn Rae Willson egy igazán mozgalmas éveket tudhat maga mögött: fiatal korában az iskola után egyből zenélni kezdett, 2018-ban pedig be is tört a popzene iparba, amikor társszerzője volt Demi Lovato You Don’t Do It For Me Anymore c. dalának. Most pedig saját történetét meséli el a saját szemszögében.

Az Ashlyn 47 perces játékidejével és 14 dalával egy teljesen átlagos korongnak minősül, pont fogyasztható, egyáltalán nem untat. Hangzásilag inkább megmaradt a visszafogott dallamoknál és a könnyed, egyszerűbb harmóniáknál.

A 28 éves énekes-dalszerző inspirációja 2018-as válása volt, ez pedig keményen érezhető a dalok hangvételében is, illetve a dalszövegekben is. Olyan előadókkal találkozunk az utazáson, mint Billie Eilish testévre, FINNEAS vagy a One Direction tagja, Niall Horan, aki Wilson legnépszerűbb dalát, a Moral of the Story-t tette méginkább populárisabbá.

Érezhető a fájdalom és a csalódottság az énekesnő hangjában, ha pedig libabőrt szeretne a hallgató, akkor a Ryne’s Song a tökéletes választás: Ashe egyik barátjáról szól, aki sajnos már nincsen köztünk, viszont egyfajta tiszteletet mutatva, egy hangüzenetet illesztettek be a dal végére ettől a személytől.