Nem fogod elhinni, mennyibe kerülnek Zendaya ékszerei, amiket az Oscaron viselt

És ezek csak az ékszerek!

Kétség nem fér hozzá, hogy Zendaya egyszerűen mesésen festett az idei Oscar gálán! A színésznő választása egy külön neki készített, sárga Valentino ruhára esett, amit részben a legendás díva, Cher inspirált, a cipője pedig Jimmy Choo volt, azonban a stylistja, Law Roach szerint a legkiemelkedőbb dolog, amit viselt, azok az ékszerei voltak.

Law a Harper’s Bazaarnak mesélt az Eufória sztárjának az outfitjéről, és elárulta, hogy a Bulgari gyémántok, melyek a nyakláncát és a fülbevalóját díszítették, nem kevesebb, mint 6 millió dollárba, azaz átszámítva több, mint 1,8 milliárd forintba kerülnek! A nyaklánc egyébként a Bulgari idén nyáron megjelenő Magnifica kollekciója része, és Zendayán láthatjuk először.

A stylist kiemelte, hogy a színésznővel mindig öröm együtt dolgozni, hiszen nagyban kiveszi a részét a megjelenései megtervezésében, és a mostani, méregdrága ékszereit is ő maga választotta ki nagyjából egy héttel a gála előtt.

Szeretek azzal viccelődni, hogy én vagyok a főnök, de valójában ő az

– mesélte Law.

Law, aki egyébként évek óta dolgozik a színésznővel, hozzátette, hogy a jó munkakapcsolatuk alapja a kölcsönös bizalom: Zendaya megbízik benne, hogy a legjobb és hozzá legjobban illő dolgokat viszi majd neki, ő pedig hallgat a színésznő megérzéseire.