4000 fős élő közönséggel tartják meg az idei Brit Awards-ot

A díjátadó május 11-én kerül megrendezésre.

Vészesen közeleg az idei Brit Awards, az első díjátadó az elmúlt hónapok során, amit élő közönséggel, közösségi távolságtartás és maszkhasználat nélkül fognak megtartani. 4000 rajongót várnak a londoni O2 arénába május 11-én, közülük pedig 2500 fő kulcsmunkásokból, így például egészségügyi dolgozókból tevődik majd ki, akik ingyenesen vehetnek részt az eseményen.

Ez lesz az első zenés rendezvény, amit több, mint egy éves szünet után megtartanak az O2-ben, a résztvevőket pedig érkezéskor tesztelni fogják, és csak negatív eredménnyel léphetnek be a helyszínre. A fellépők között már biztosan ott lesz Dua Lipa, Griff, Arlo Parks és Headie One is.

Mindenki számára nehéz volt az elmúlt év, így boldog vagyok, hogy az est folyamán tiszteletünket fejezhetjük ki a kulcsmunkás hősöknek, akik töretlenül értünk dolgoznak nap, mint nap. Valódi inspirációt jelentenek mindannyiunk számára. A Brit Awards mindig különleges, és ettől az idei csak még emlékezetesebb lesz

– nyilatkozta az est egyik fellépője, Dua Lipa az Official Charts-nak.

A jelöltek között szerepel egyébként maga Dua, a Little Mix, Harry Styles, és Yungblud is: a teljes listát ide kattintva éritek el.