© Reddit

Megvan TikTokról a SugarCrash zene? Itt a remix Kim Petras-szal, és zseniális lett!

Íme a SugarCrash! remix!

Szóval az úgy kezdődött, hogy tavaly nyáron az akkor még csak 16 éves Elliott Platt feltöltötte az internetre egy zenéjét ElyOtto néven, amit pár hónappal azelőtt dobott össze unaloműzés gyanánt otthon, a saját szobájában. Nem sok kellett hozzá, hogy az egyébként kevesebb, mint másfél perces SugarCrash! futótűzként kezdjen terjedni a TikTokon, mára pedig már több, mint 8,2 millió videót készítettek rá a platformon, és a 105 millió streamet is átlépte Spotify-on.

A hyperpop himnuszhoz most egy remixet dobott piacra a fiatal énekes-dalszerző, méghozzá a pophercegnő Kim Petras-szal és Curtis Walters-szel kiegészülve, amitől csak még zseniálisabb, és szerencsére hosszabb is lett a fülbemászó dal.

A kollabhoz egy visualizer is készült, melyben mindhárom előadó feltűnik, és ami tökéletesen illik a dal hangulatához.

ElyOttóval egyébként nagyot fordult a világ, mióta viral lett a zenéje. 7 nagy kiadó is harca szállt azért, hogy leszerződtethessék, ő pedig az RCA mellett döntött, és már el is kezdett dolgozni a debütáló EP-jén, ami a tervek szerint pár hónap múlva jelenik majd meg. A lemezszerződés mellé természetesen profibb körülmények is dukálnak, így a szobája helyett már a családi házuk pincéjében felállított, saját stúdiójában készíti az új dalokat.